mateq34 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja bym skoczył na tor do Starego Kisielina w sobotę, jak nie będzie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Stary Kisielin odpowiada mi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Stary Kisielin odpowiada mi :flesje:Chłopaki, pomysł zajebisty, ale wg kalendarza w ten weekend tor jest zajęty:http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 Myślę, że w sobotę trzeba się spotkać o 9 lub 10 i zapodać tzw. sponton.Szczegóły dogadamy w piątek (pogoda). Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ta, dzisiaj zmienili i są same gokarty... W sobotę coś się wymyśli :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No to ch*j :icon_evil: Dzisiaj pękła mi linka od gazu 120 km od domu. Jakoś sobie poradziłem i wróciliśmy z ekipą szczęśliwie :bigrazz: Zamówiłem dzisiaj nową oczywiście, ale raczej nie przyjdzie do piątku, więc nie zdąże wymienić do weekendu... Jak zdarzy się cud, to piszę się na sobote :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Jakoś sobie poradziłem i wróciliśmy z ekipą szczęśliwie. Jezli ktos z was nie widział nigdy manetki gazu działającej "w bok" to Mateusz pokaże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja chce zobaczyć. Zajeżdża MacGyver'em :D No i może (oby nie) kiedyś się taka wiedza przyda. Co do soboty to padły już propozycje ciekawych tras:No to traska taka: http://maps.google.p...8ACg&mra=ls&z=9 Szybki powrót:http://maps.google.p...&via=1,2,3&z=11 Ewentualnie zwiedzanie zamków po drodze (tzw. Czeski Raj):http://maps.google.p...via=1,2,3,4&z=9 Propozycja konkretna, to i wyjazd o 8:00, max. 9:00 z Bielan (dostosuję się w razie czego).Główna atrakcja to knajpa motocyklowa Piekielne Doly.Wtedy nie wypaliło, może teraz się uda? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 hehe, nie mam jak pokazać teraz. Dzisiaj linka wysłana, to może jutro będzie :icon_biggrin: Trasa na sobotę konkretna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam was! W weekend zappowiada się niezła pogoda, więc z chęcią się dołącze do wycieczki.Trasa podana przez _RA_ wygląda konkretnie... jestem za :) pozdr,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To co, sobota 10:00 na Bielanach - Lukoil? Wpisywać komu pasi, a komu nie. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 heheh 500km będzie hardcore:)Mało jeżdzę więc fozycznie może dam rade. Dla mnie dużo ale lece. Lukoil na przeciw MC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Lukoil na przeciw MC? Tak. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 jeśli nie macie nic przeciwko to ja i jeszcze 3 inne moto prawdopodobnie podepniemy się do was na ta traskę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Widzimy się w sobotę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Traska świetna, szkoda, ze mnie nie będzie z Wami, ale lece na week nad morze ,też troche km nawine. Następnym razem na pewno do Was dołącze :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi