Bartek Tymoszuk Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 (edytowane) Witam Wszystkich !Ja tez bym chetnie polatal moze nie do czech bo troche daleko chyba z moim funduszem ale ogolnie to bardzo chetnie na wieczory ranki popoludnia po wro i okolicach moj kom 500124141 gg 5744731 pozdro ;) Edytowane 22 Czerwca 2011 przez Bartek Tymoszuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 To gdzie Panowie wkoncu chcecie cisnac dokładnie bo nie wiem czy bede mial czas na caly dzien latania ,jesli nie to pod wieczor bym posmigal.Ale to bede wiedzial jutro dokaldnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosik Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 A na dzisiaj wieczór jest ktoś chętny do polatania wokół komina? Można też o jakiś parking zachaczyć i pobawić się trochę... :crossy: Cytuj http://motocyklemtuitam.blogspot.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deotyma Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Dziękuje za rady :banghead: .Nie dopisalem, że z Mladkowa drogą nr 11 na Cerveną Vode bo to kurna oczywiste. Dla chętnych mozna dalej 11 aż do Jasenika.No i See U Hej,czytam i czytam i waham się czy Was podpytać ale niech tam....Jaką przelotową planujecie czy raczej zwykliście latać?Pytanie nie jest bezpodstawne.. świeżak ze mnie - dopiero 3 tys. na liczniku.Chęci są ogromne, ale mierzę siły na zamiary :) :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Hej,czytam i czytam i waham się czy Was podpytać ale niech tam....Jaką przelotową planujecie czy raczej zwykliście latać?Pytanie nie jest bezpodstawne.. świeżak ze mnie - dopiero 3 tys. na liczniku.Chęci są ogromne, ale mierzę siły na zamiary :) :crossy: Też jestem świeżak. Tuż przed wyjazdem się umawiamy. I tak później co niecierpliwsi nieco szybciej jadą, ale jak będziesz trzymał swoje tempo, to potem poczekają. Nic na siłe. Kieruj się rozsądkiem i jedź. Ja tym razem nie mogę, ale przy poprzedniej wycieczce dużo się nauczyłem. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deotyma Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Też jestem świeżak. Tuż przed wyjazdem się umawiamy. I tak później co niecierpliwsi nieco szybciej jadą, ale jak będziesz trzymał swoje tempo, to potem poczekają. Nic na siłe. Kieruj się rozsądkiem i jedź. Ja tym razem nie mogę, ale przy poprzedniej wycieczce dużo się nauczyłem. Tak też robię i dalej będę robiłA ;) Dokładnie nic na siłę. Szkoda że nie dasz rady. Może następnym razem. Będzie miło jak dasz znać :)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Hej,czytam i czytam i waham się czy Was podpytać ale niech tam....Jaką przelotową planujecie czy raczej zwykliście latać?Pytanie nie jest bezpodstawne.. świeżak ze mnie - dopiero 3 tys. na liczniku.Chęci są ogromne, ale mierzę siły na zamiary :) :crossy: W takiej grupie ustawianej ad hoc ciężko coś zaplanować. Zobaczymy kto się pojawi :icon_twisted: Myślę jednak że trzymając podstawowych zasad jazdy w grupie powinno być OK :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Jedna z podstawowych zasad to zawsze - ostatni musi zapie**alać :biggrin: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deotyma Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 W takiej grupie ustawianej ad hoc ciężko coś zaplanować. Zobaczymy kto się pojawi :icon_twisted: Myślę jednak że trzymając podstawowych zasad jazdy w grupie powinno być OK :biggrin: Namówiłeś :) czyli 10ta Lukoil na Bielanach ... Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Rozmawiałem z Ivo , czekam na Was na Orlenie w Zabkowicach Śl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jarek, przegon ich tam od sumperku na bruntal :crossy: bedzieta zadowoleni :icon_mrgreen: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Musiałem polecieć szybciej do wro ...Dzięki wszystkim za jadzę :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jareckiz Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 http://www.youtube.com/watch?v=143bZfNuUdM A tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 no to fajnie bylo :buttrock: :crossy: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Świetne drogi żałuję że nie pojechałem:)/ Ładna vfrka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi