sams0n Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 No to w takim razie KAMIL r6 jeśli kogokolwiek znajdziesz jako mentora to daj znać jestem z małej miejscowości obok Oleśnicy u mnie są proste lecz kogoś kto by miał czas aby uczyć nie znam. Na psie pole bez problemu dojadę 20-25 min i jestem na miejscu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) No skoro WAM za daleko ... pisac gdzie smigacie :P przyjade podpatrzec :P hehe Maslice - Kozia... kolo starego wysypiska!! Jest prosta ale w polowie skrzyzowanie ... praktycznie nie uzywane lecz moze sie tam cos zjawic ... Jest rondo .. gdzie mozna .. pocwiczyc !! jazde w koooołłłkkooo!!! ;-) Rondo : Prosta + skrzyzowanie !! Edytowane 13 Czerwca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bielanyblisko wrocławia jest też kilka fajnych ostrych zakrętów i nowy asfalt, na odcinku Gniechowice - Kąty Wrocławskie http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&saddr=Trasa+346&daddr=Trasa+346&hl=pl&geocode=FVYBCgMdXtcAAQ%3BFUKSCgMdgSAAAQ&mra=ls&sll=51.013485,16.80891&sspn=0.028458,0.077162&ie=UTF8&t=h&z=13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 (edytowane) komandosek a bylem bylem ostatnio .. bylem w krobielowicach !! Od Katow ... jest taka fajna Essskkaaa.... no i piekny piasek na 2gim zakrecie ledwo ledwo ... juz na granicy szlo .... a moje umiejetnosci nie sa mega jakies ... hehehe:D cisnienie mi skoczylo :D : P ale traska ladna przyznaje ;-) Edytowane 13 Czerwca 2011 przez fxd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 pewnie deszcz wymył. ja tam czasem jeżdzę by męczyć kilka tych zakrętów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Czy ktoś z aktywnych w tym temacie pisałby się dziś wieczorem/w nocy na jakieś śmiganie po mieście? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Witam ponownie :) prosząc o pomoc. Poszukuje ladnej dłuższej prostej w celu nauki jazdy na kole. nic porzadnego nie moge znalezc. Jezeli ktos jest chetny dac pare rad czy ktos tak jak ja sie uczy to chetnie skorzystam z towarzystwa. Pozdrawiam577 5319 Ja polecam ekspresową - pierwszy zjazd z a4 w kierunku zachodnim.Nowa nawierzchnia, dobry asfalt, zero skrzyżowań, szeroko :D. Osobiście próbowałem stawiać ze sprzęgła, ale też bez większych sukcesów na razie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StyGI84 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 postawić to nie problem... tylko jak z powrotem na 2 koła wrócić ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxd Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Bylem dzis zobaczyc .. na Masle .... hmm.. bylo troche osob .. latali na kole .. podpatrywalem :P trochu ale ale... nie ma to jak wejsc tysiacem na kolo :P hehehe:D U mnie trochu mocy brak - zeby tak swobodnie z gazu wejsc(umiejetnosci napewno w wiekszym spotniu niz tej mocy ) !! A przy zejsciu --------> no co dymek z przedniej opony ... pssssyyTT :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 sv 650 na kolo raczej srednio sie nadaje , bardzo szybko sie kontrolka oleum zapala :icon_rolleyes: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil r6 Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Widze StyGI84 ze mamy odmienne problemy :) wrocic na kola to nie jest az taki problem dla mnie gorzej utrzymac sie na kole dluzej sadze ze raczej strach troche nie pozwala mi ujechac kawalek no ale mialem dopiero dwa krotkie treningi wiec duzo nie oczekuje. Tak w ogole dziekuje wszystkim za podpowiedzi co do tras. jakby ktos sie chcial zgadac na proby to pisac na priv :) cos pomyslimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 ja z moją pięćsetą raczej na gumie nie polatam hehehe pogadamy jak zmienie sprzęt :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus554 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 cześć proponuje wybrać sie kiedyś pod LG na strefę pod Kobierzyce. Tam jest długa prosta , można późnym popołudniem i wieczorem trochę poszaleć. co prawda ja na kole nie jeżdżę ale mogę potowarzyszyć. jak cos to moj gg 12385281 marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2011 Dziś z kolegą Kamil R6 trochę powalczyliśmy na jednej prostej pod wrocławiem :buttrock: Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 15 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2011 Dziś z kolegą Kamil R6 trochę powalczyliśmy na jednej prostej pod wrocławiem :buttrock: Pod gaz czy ze sprzęgła?Co myślicie o takim podejściu: http://www.youtube.com/user/downshift83#p/search/4/5Z1KK9wokDc Próbowałem , ale brakuje albo trochę gazu albo klamkę puszczam za bardzo gładko :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi