agoonzo Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 jedna jedzie na pewno, co do drugiej to czekam na potwierdzenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) super, fajny wyjazd sie szykuje :) mam nadzieje ze nie zapije dzisiaj na tej imprezie i dam rade wstac jutro :) 1. Iwo 2. _RA_ 3. sirRado 4. t_imon 5. maniek_7 6. mateq34 7. kameleon 8. agoonza 9. +1 od agoonza Edytowane 8 Lipca 2011 przez t_imon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 (edytowane) panowie my sie podepniemy do was, o ktorej na tym lukoilu sie ustawiamy?? by the way tym plus jeden od agoonza to jestem ja... Edytowane 8 Lipca 2011 przez motonitwroc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 o 9 na stracji jak coś to poczekacie ns mnie chwile. DZIEKI wszystkim za udana wyprawe. :flesje: :crossy: :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Panowie, dzięki za fajną wycieczkę,czekamy na zdjęcia... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Dzięki za wyprawę :icon_twisted: Powrót planowo, bez przygód (nie licząc paliwa z butelki) - oby tak zawsze było :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 9 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 No i było super.Do następnego :crossy: PS.Chyba został pobity rekord - 10 motocykli na 1 tripku!I nikt się nie zgubił :biggrin: Dzięki! Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 kilka fotek:) http://wyslijplik.pl/download.php?sid=vBZrAQWF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 panowie dzięki za wspólny wypad i wyjeżdzony dystans, do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ma ktoś ochotę wyskoczyć do Starego Kisielina koło Zielonej Góry na tor kartingowy? Można tam pośmigać na własnym moto za 30zł/1h. Ja jeżdżę na motorze od kilku dni i chciałbym się trochę podszkolić wyczuć motor itp. Poza tym jestem bardzo chętny na wszelkiego rodzaju eskapady turystyczne o ile nie przeraża Was to, że jestem świeżak i będziecie musieli czekać :D Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Ma ktoś ochotę wyskoczyć do Starego Kisielina koło Zielonej Góry na tor kartingowy? Można tam pośmigać na własnym moto za 30zł/1h. Ja jeżdżę na motorze od kilku dni i chciałbym się trochę podszkolić wyczuć motor itp. Poza tym jestem bardzo chętny na wszelkiego rodzaju eskapady turystyczne o ile nie przeraża Was to, że jestem świeżak i będziecie musieli czekać :D Pozdrawiam. Ja się wybieram za 2 tygodnie na bank, bo to pierwszy wolny weekend, kiedy można wjechać moto. Jak będziesz sobie planował wypad, to zawsze wcześniej sprawdź kalendarz: http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Wypad rewelacyjny, pogoda nam dopisała :icon_biggrin: Dzięki wszystkim, a szczególnie tym, którzy wiedzieli, że może być niespodzianka paliwowa :icon_twisted: przez co nie mogli bardziej odkręcić :icon_biggrin: . Za pomoc dzięki! Butelka fanty się przydała :) Jeszcze kilka takich tripów i się dogramy. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia! PS. Fotki wrzucę, jak tylko usiądę na dłużej do kompa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Wypad rewelacyjny, pogoda nam dopisała :icon_biggrin: Dzięki wszystkim, a szczególnie tym, którzy wiedzieli, że może być niespodzianka paliwowa :icon_twisted: przez co nie mogli bardziej odkręcić :icon_biggrin: . Za pomoc dzięki! Butelka fanty się przydała :) Jeszcze kilka takich tripów i się dogramy. Pozdro dla wszystkich i do zobaczenia! PS. Fotki wrzucę, jak tylko usiądę na dłużej do kompa. Bo jak się nie słucha starszych i liczy na cud, to tak się kończy... :icon_razz: Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 przynajmniej bedzie co wspominac :D :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Bo jak się nie słucha starszych i liczy na cud, to tak się kończy... :icon_razz: Coś w tym faktycznie jest :) na marginesie spalanie 0,6 l/100km nie jest takie złe :icon_biggrin: za mały bak po prostu, choć dobrze, że rezerwa pozwoliła tyle przejechać :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi