mateq34 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ja bym skoczył na tor do Starego Kisielina w sobotę, jak nie będzie padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Stary Kisielin odpowiada mi :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 W dniu 5.07.2011 o 14:15, Rudolf234 napisał: Stary Kisielin odpowiada mi :flesje:Chłopaki, pomysł zajebisty, ale wg kalendarza w ten weekend tor jest zajęty:http://www.wallravracecenter.com/?page_id=147 Myślę, że w sobotę trzeba się spotkać o 9 lub 10 i zapodać tzw. sponton.Szczegóły dogadamy w piątek (pogoda). Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 5 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Ta, dzisiaj zmienili i są same gokarty... W sobotę coś się wymyśli :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 6 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2011 No to ch*j :icon_evil: Dzisiaj pękła mi linka od gazu 120 km od domu. Jakoś sobie poradziłem i wróciliśmy z ekipą szczęśliwie :bigrazz: Zamówiłem dzisiaj nową oczywiście, ale raczej nie przyjdzie do piątku, więc nie zdąże wymienić do weekendu... Jak zdarzy się cud, to piszę się na sobote :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zikko Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W dniu 6.07.2011 o 21:48, mateq34 napisał: Jakoś sobie poradziłem i wróciliśmy z ekipą szczęśliwie. Jezli ktos z was nie widział nigdy manetki gazu działającej "w bok" to Mateusz pokaże :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Ja chce zobaczyć. Zajeżdża MacGyver'em :D No i może (oby nie) kiedyś się taka wiedza przyda. Co do soboty to padły już propozycje ciekawych tras: W dniu 24.06.2011 o 14:47, Iwo napisał: No to traska taka: http://maps.google.p...8ACg&mra=ls&z=9 Szybki powrót:http://maps.google.p...&via=1,2,3&z=11 Ewentualnie zwiedzanie zamków po drodze (tzw. Czeski Raj):http://maps.google.p...via=1,2,3,4&z=9 Propozycja konkretna, to i wyjazd o 8:00, max. 9:00 z Bielan (dostosuję się w razie czego).Główna atrakcja to knajpa motocyklowa Piekielne Doly.Wtedy nie wypaliło, może teraz się uda? Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateq34 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 hehe, nie mam jak pokazać teraz. Dzisiaj linka wysłana, to może jutro będzie :icon_biggrin: Trasa na sobotę konkretna :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam was! W weekend zappowiada się niezła pogoda, więc z chęcią się dołącze do wycieczki.Trasa podana przez _RA_ wygląda konkretnie... jestem za :) pozdr,Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 To co, sobota 10:00 na Bielanach - Lukoil? Wpisywać komu pasi, a komu nie. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rudolf234 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 heheh 500km będzie hardcore:)Mało jeżdzę więc fozycznie może dam rade. Dla mnie dużo ale lece. Lukoil na przeciw MC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 W dniu 7.07.2011 o 16:10, Rudolf234 napisał: Lukoil na przeciw MC? Tak. Cytuj To be happy add to your possessions but subtract from your desires Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agoonzo Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 jeśli nie macie nic przeciwko to ja i jeszcze 3 inne moto prawdopodobnie podepniemy się do was na ta traskę w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Widzimy się w sobotę :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Traska świetna, szkoda, ze mnie nie będzie z Wami, ale lece na week nad morze ,też troche km nawine. Następnym razem na pewno do Was dołącze :icon_biggrin: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi