prezesS Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 No to Panowie kiedy wypad do czech? Za tydzień, dwa? ;) Mi osobiście by bardziej pasowało za dwa.To już trzeba zaplanować cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Mi osobiście by bardziej pasowało za dwa.To już trzeba zaplanować cały dzień. Ja też wolałbym za dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 prezes , obojetnie , mozna uderzac na gore z nachodu w strone przejsc walbrzyskich lub na dol w strone boboszowa , starego mesta czy jawornika , fajne trasy :buttrock: Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 pamowie jeżeli planujecie wypad na płaskie winkle do czech w któryś weekend ja bardzo chętnie się pisze. dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 płaskie winkle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja najbardziej lubię takie grube i byle nie z górki :biggrin: Co myślicie o wypadzie na tor do Kisielina?Najlepiej byłoby pewnie jechać wt-cz. W weekendy może być tłok.mateq34 polecał a z innych źródeł tez słyszałem same dobre opinie.Mówi się że w kwestii doświadczenia dzień na torze to jak miesiąc na drogach... :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 (edytowane) Z górki mogą być, byleby były szerokie i było widać co za zakrętem.. :PNo to prezes zaplanujesz jakąś fajną trasę na następny weekend? ;) Czy ktoś inny się tego podejmie.. :P A co do toru, to ja jakoś tak ostrożnie do nich podchodze póki ślizgaczy nie mam :] I crash padów ;P Edytowane 10 Maja 2011 przez Bartek90 Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak wypad do Czech bedzie za 2 tyg to sie pisze. A co do toru to chętnie ale dopiero jak zmienie bike'a czyli za jakiś miesiąc :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Jak wypad do Czech bedzie za 2 tyg to sie pisze. A co do toru to chętnie ale dopiero jak zmienie bike'a czyli za jakiś miesiąc :crossy: Co kupujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 No wypad wydaje mi się, że można powiedzieć iż ustaliliśmy już na następny weekend :) (nie ten co teraz bydzie)I Ty tam Lekacer lepiej matury ogarniaj, a nie moto szukasz :D No ale pochwalić się na co zmieniasz możesz, choć bez tej Twojej lampy to już nie te atrakcje :] Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Z górki mogą być, byleby były szerokie i było widać co za zakrętem.. :PNo to prezes zaplanujesz jakąś fajną trasę na następny weekend? ;) Czy ktoś inny się tego podejmie.. :P A co do toru, to ja jakoś tak ostrożnie do nich podchodze póki ślizgaczy nie mam :] I crash padów ;P No ja się wlaśnie zaopatrzyłem i bym przetestował.Ślizgacze, nie crash pady :) Następny tydzień u mnie krucho z czasem na dłuższą trasę. Jak będzie pogoda na pewno będę jeździł ale max 2-3h po południu. Co do Czech to znam raczej rejon zachodni - Szklarska, Harrahov....Jeśli chodzi zaś o południe z wroca - Jesenik itd to zdam się na kogoś kto już tam latał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja jakiś nowy, konkretny kombinezon ze ślizgaczami raczej dopiero na następny sezon zakupie.. Teraz tylko pakiet letni :)To rozumiem Prezes, ze na następny weekend raczej nigdzie z nami nie polecisz?A co do latania, to ja chyba zaraz sobie wyjadę.. Bo pogoda super :] Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek_86 Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tzn. że jedziemy na ten tor czy tylko do Czech?Ja w sumie piszę się na jedno i drugie, jeśli tylko możliwości finansowe na to pozwolą. A co do toru, to jak to dokładnie wygląda? Ile kosztuje wjazd, trzeba jakoś przygotować motocykl, obowiązuje tylko pełne kombi czy mogą być również texy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek90 Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Ja osobiście, jak pisałem póki co jestem chętny tylko na Czechy :)A teraz lece się gdzieś pobujać :crossy: Cytuj Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Tzn. że jedziemy na ten tor czy tylko do Czech?Ja w sumie piszę się na jedno i drugie, jeśli tylko możliwości finansowe na to pozwolą. A co do toru, to jak to dokładnie wygląda? Ile kosztuje wjazd, trzeba jakoś przygotować motocykl, obowiązuje tylko pełne kombi czy mogą być również texy? http://www.wallravracecenter.com/?id=tor&lang=pl 1h - 30pln4h - 80pln Jeśli chodzi o moto i ciuchy to chyba nie mają żadnych wymagań, ale rozsądnym było by być kompletnie ubranym, czyli nie dżinsy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi