Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

prezes , obojetnie , mozna uderzac na gore z nachodu w strone przejsc walbrzyskich lub na dol w strone boboszowa , starego mesta czy jawornika , fajne trasy :buttrock:

dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7

http://www.bikepics.com/members/kulka/

Ja najbardziej lubię takie grube i byle nie z górki :biggrin:

Co myślicie o wypadzie na tor do Kisielina?

Najlepiej byłoby pewnie jechać wt-cz. W weekendy może być tłok.

mateq34 polecał a z innych źródeł tez słyszałem same dobre opinie.

Mówi się że w kwestii doświadczenia dzień na torze to jak miesiąc na drogach... :icon_question:

Z górki mogą być, byleby były szerokie i było widać co za zakrętem.. :P

No to prezes zaplanujesz jakąś fajną trasę na następny weekend? ;) Czy ktoś inny się tego podejmie.. :P

A co do toru, to ja jakoś tak ostrożnie do nich podchodze póki ślizgaczy nie mam :] I crash padów ;P

Edytowane przez Bartek90

Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie.

No wypad wydaje mi się, że można powiedzieć iż ustaliliśmy już na następny weekend :) (nie ten co teraz bydzie)

I Ty tam Lekacer lepiej matury ogarniaj, a nie moto szukasz :D No ale pochwalić się na co zmieniasz możesz, choć bez tej Twojej lampy to już nie te atrakcje :]

Motocyklistą się nie stajesz kupując moto, motocyklistą się rodzisz, a później dorastasz i szukasz maszyny dla siebie.

Z górki mogą być, byleby były szerokie i było widać co za zakrętem.. :P

No to prezes zaplanujesz jakąś fajną trasę na następny weekend? ;) Czy ktoś inny się tego podejmie.. :P

A co do toru, to ja jakoś tak ostrożnie do nich podchodze póki ślizgaczy nie mam :] I crash padów ;P

No ja się wlaśnie zaopatrzyłem i bym przetestował.

Ślizgacze, nie crash pady :)

Następny tydzień u mnie krucho z czasem na dłuższą trasę.

Jak będzie pogoda na pewno będę jeździł ale max 2-3h po południu.

Co do Czech to znam raczej rejon zachodni - Szklarska, Harrahov....

Jeśli chodzi zaś o południe z wroca - Jesenik itd to zdam się na kogoś kto już tam latał.

Ja jakiś nowy, konkretny kombinezon ze ślizgaczami raczej dopiero na następny sezon zakupie.. Teraz tylko pakiet letni :)

To rozumiem Prezes, ze na następny weekend raczej nigdzie z nami nie polecisz?

A co do latania, to ja chyba zaraz sobie wyjadę.. Bo pogoda super :]

Tzn. że jedziemy na ten tor czy tylko do Czech?

Ja w sumie piszę się na jedno i drugie, jeśli tylko możliwości finansowe na to pozwolą.

A co do toru, to jak to dokładnie wygląda? Ile kosztuje wjazd, trzeba jakoś przygotować motocykl, obowiązuje tylko pełne kombi czy mogą być również texy?

Ja osobiście, jak pisałem póki co jestem chętny tylko na Czechy :)

A teraz lece się gdzieś pobujać :crossy:

Tzn. że jedziemy na ten tor czy tylko do Czech?

Ja w sumie piszę się na jedno i drugie, jeśli tylko możliwości finansowe na to pozwolą.

A co do toru, to jak to dokładnie wygląda? Ile kosztuje wjazd, trzeba jakoś przygotować motocykl, obowiązuje tylko pełne kombi czy mogą być również texy?

http://www.wallravracecenter.com/?id=tor&lang=pl

1h - 30pln

4h - 80pln

Jeśli chodzi o moto i ciuchy to chyba nie mają żadnych wymagań, ale rozsądnym było by być kompletnie ubranym, czyli nie dżinsy..