damios Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Od jakiegos czasu mam problemy z odpalaniem swojej DR. Mianowicie musze ja przepchac ze 250 m zeby odpalila. Iskra jest, ale nie dostaje paliwa, bo swieca jest sucha. Kompresje tez ma, bo jak wstrzyknelem paliwo pod swiece to odrazu odpalil. Prawdopodobnie paliwo zatrzymuje sie gdzies w gazniku, ale dol gaznika byl czyszczony dysze itp. Z kolei jak wlozylem gaznik suchy, zaraz po wyczyszczeniu to odpalil z 2 pychu. Nie wiem co jest grane, moze cos z membrana, albo za maly poziom paliwa na igle?? Pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2004 Masz dalej brudny gaznik ( uklad wolnych obrotow ) i prawdopodobnie nie dziala ci uklad rozruchowy ( ssanie ). Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 22 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2004 Juz wiem czemu nie odpalal. Jak go uruchamialem to wlaczalem ssanie i otwieralem przepustnice, a nie pownienem odkrecac gazu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi