KosmyK Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Więc tak. Z GÓRY PRZEPRASZAM ZA DZIAŁ!!! Nie wiedziałem gdzie wrzucić. Mam pytanko - czy warto kupować Jawę 350 TS jako pierwszy motor?? Bardzo mi się podoba choć trochę wielkościowo przerasta :D A jak nie to co innego możecie polecić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danjel88 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Ze swojego doswiadczenia powiem CI tak.Moj 1 motocykl to był i jest nadal Yamaha YZF 750 R 135 koni. Wąchałem sie na początku czy aby na pewno dam rade, ale poszło gładko. Kazdy przekonywał mnie ze nie dam rady, ze powinienem zaczynac od mniejszego, ale uparlem sie i juz i teraz nie zaluje. Grunt to nie przeceniac Swoich mozliwosci ( jezdzic z glowa na karku ). Staram sie nie szalec i poki co jestem zadowolony z tego ze ten wlasnie oto motocykl jest moim 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rachub48 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 i tak zrobisz jak uważasz Cytuj Jawa Robby 50 ==> Yamaha XT 600E ==> Honda CB 900F Hornet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Uwazam osobiscie ze to bardzo dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KanterX Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 na 1 moto jawa git :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid1981 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 jak na pierwszy moto to oki ale moze lepiej mz251 bo troche mniej pali a jawa jak jej depniesz to zjada sporo:))) a mz sprytniejszy i zrywniejsze moto:)))) ja zaczynalem od junaka haha ale jak sie nie znasz na mechanice dobrze to nie polecam:)))))szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi