wang67 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Witam pękły mi magnesy w ltd 450 w kole zamachowym czy można je zregenerować ,pozdrawiam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie sadze, raczej trzeba kupic nowe kolo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.jazzi Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 WitamAdam M. ma rację. Trzeba zakupić nowe :notworthy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A nie, jest gość który się zajmuje regeneracją, ponoć robi to dobrzewięcej na stronie:http://motowermar.pl/kologpz.html Jest o tym obszerny temat na forum kawasaki team ale nie wiem czy mogę zamieszczać linki do innego forum, czy to zgodne z regulaminem :P Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 A nie, jest gość który się zajmuje regeneracją, ponoć robi to dobrzewięcej na stronie:http://motowermar.pl/kologpz.html Jest o tym obszerny temat na forum kawasaki team ale nie wiem czy mogę zamieszczać linki do innego forum, czy to zgodne z regulaminem :P Czyżbyś nie zapoznał się z regulaminem forum przy rejestracji :icon_twisted: www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Akurat pamietam problem z tym regenerowanym kolem z tego forum sprzed kilku lat.Link mozesz zamiescic, moze byl to pojedynczy wypadek przy pracy tego regeneratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wang67 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Witam na wstępie przepraszam z śmiecenie na forum ale nie wszyscy czytają od deski do deski fora, dzięki za namiary znalazłem go i zadzwoniłem koszt wysoki lecz nie wiem jak z jakością może mi ktoś napisze.Właściwie mam problem z elektryką od silnika z KLE 500,instalacja od ltd 450/posiadam moduł / brak iskry na jednym cylindrze cewki ok,przewody ok, świece ok,fajka ok pozdrawiam :crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Czyżbyś nie zapoznał się z regulaminem forum przy rejestracji :icon_twisted: Czytałem ale "sto lat temu" i nie pamiętam :icon_razz: Witam na wstępie przepraszam z śmiecenie na forum ale nie wszyscy czytają od deski do deski fora, dzięki za namiary znalazłem go i zadzwoniłem koszt wysoki lecz nie wiem jak z jakością może mi ktoś napisze.Właściwie mam problem z elektryką od silnika z KLE 500,instalacja od ltd 450/posiadam moduł / brak iskry na jednym cylindrze cewki ok,przewody ok, świece ok,fajka ok pozdrawiam :crossy: obszerny temat tutaj, może znajdziesz coś pożytecznegohttp://www.mojekawasaki.pl/viewtopic.php?t=11366 Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wang67 Opublikowano 1 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Witam serdecznie proszę o pomoc w regulacji gażników konkretnie ilość paliwa w gażniku lub wysokość pływaków pozdrawiam /proszę o serwisówkę/:crossy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 2 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2011 Chlopie kopnij sie do watku o serwisowkach i tam zapytaj, na pewno cos sie znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi