grucha591 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Tak więc gaźniki dokładnie wyczyszczone, na 100% są czyste, dysze paliwowe na dobrych miejscach objawy dalej takie same,pozostaje mi ustawić tylko poziom paliwa i tu pojawia się problem. Nie wiem jaki poziom paliwa ma być ustawiony, gaźniki to tak jak wspominałem Keihim CVK 32 mm, proszę o jakąś krótką instrukcje i dane jaki poziom paliwa ma być ustawiony i jak go ustawić. Niestety w mojej książce obsługowej ani w serwisówce nie mogę tego znaleźć. Z góry dziękuje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 kupił bym sobie taka myjkę ale no właśnie kurde nie tak łatwo w moich realiach będzie odrobić zainwestowana kasę :( ale pomyśle o tym :) Panowie jednak to nie jest taka droga impreza ta myjka :wink: http://sklep.avt.pl/p/pl/47996/myjka+ultradzwiekowa+1-4l.html Tylko czy taka wystarczy do usunięcia zabrudzeń w gaźniku? Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 kupił bym sobie taka myjkę ale no właśnie kurde nie tak łatwo w moich realiach będzie odrobić zainwestowana kasę :( ale pomyśle o tym :) Panowie jednak to nie jest taka droga impreza ta myjka :wink: http://sklep.avt.pl/...ekowa+1-4l.html Tylko czy taka wystarczy do usunięcia zabrudzeń w gaźniku? Oczywiście gaźnik od MBX tym wyczyścisz ale co dalej? np. GSX750F ? Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 http://www.myjka-ultradzwiekowa.adverti.com.pl/ mysle ze ta by byla ok http://www.myjka-ultradzwiekowa.adverti.com.pl/item.php?id=MJKULT-PLC-006&nazwa=Myjka_Ultrad%BCwi%EAkowa_Sonic-6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Pozwólcie, że się podepnę pod temat.Po ostatniej regulacji i synchronizacji gaźników, wolne obroty zaczęły mi falować +-30, czym to może być spowodowane? Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarekmbx Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 kupił bym sobie taka myjkę ale no właśnie kurde nie tak łatwo w moich realiach będzie odrobić zainwestowana kasę :( ale pomyśle o tym :) Panowie jednak to nie jest taka droga impreza ta myjka :wink: http://sklep.avt.pl/...ekowa+1-4l.html Tylko czy taka wystarczy do usunięcia zabrudzeń w gaźniku? Oczywiście gaźnik od MBX tym wyczyścisz ale co dalej? np. GSX750F ? Nie wiem co tym wyczyszczę i co jest warta tak myjka wiec grzecznie spytałem. Cytuj www.zaplon.fora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kargulvmax Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 nie chce sie tu zbytnio mądrzyc...ale wyjąłbym te gazniki jeszcze raz..umył i przedmuchał dobrz powietrzem....bo moze jest tak jak u mnie było..niby czyste..a brudne.drugie mycie załatwiło spraweMam pytanie ile Pan spec mechanik moderator ma latek i czy 20 lat temu ktos słyszał o myjkach ultradzwiekowych silikonach itp . a jakoś japońce już były i się je naprawiało i problemów nie było.Moze pod kompa diagnostycznego podłaczyc on sam wszystkie problemy rozwiąże?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Oczywiście gaźnik od MBX tym wyczyścisz ale co dalej? np. GSX750F ? Nie wiem co tym wyczyszczę i co jest warta tak myjka wiec grzecznie spytałem. Zapytałeś a ja odpowiedziałem i o co Ci teraz chodzi?Znalazłeś linka do strony gdzie można kupić myjkę o wewnętrznych wymiarach pozwalających upchanie tam gaźnika z MBXa.Pomyśl chwilę (to nie boli) czy zmieścisz w niej gaźniki od GSX750F ? Mam pytanie ile Pan spec mechanik moderator ma latek i czy 20 lat temu ktos słyszał o myjkach ultradzwiekowych silikonach itp . a jakoś japońce już były i się je naprawiało i problemów nie było.Moze pod kompa diagnostycznego podłaczyc on sam wszystkie problemy rozwiąże?PozdrZ okazji Święta Wielkanocnego odpowiem na Twoje durne pytanie - Moje motocyklowe prawo jazdy ma 44 lata.A teraz publiczne ostrzeżenie - jeszcze raz wyskoczysz z takim tekstem w mechanice a bez skrupułów poślę Cię na urlop. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi