damios Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 Dzis sie wybralem na przejazdzke dosc waskimi i kretymi uliczkami w mojej okolicy, na ktorych zreszta stoja samochody. Pomyslalem co mi szkodzi przypaluje troche sprzeta. Redukcja na jedynke, skladam sie w zakret i opor, sprzecik idzie bokiem. Wczesniej tak nie jezdzilem, bo dopiero co zrobilem pierwsze 500 km na motocyklu. Mysle sobie zajebiscie, teraz bede tak wchodzil w kazdy zakret, enduro to jest to co lubie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2004 No i o to właśnie w tym chodzi. Redukcja na jedynke, skladam sie w zakret i opor, sprzecik idzie bokiemPo pewnym czasie bedizesz tak robił na 2 a nawet i 3. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 No moze, ale jak bede mial kilkanascie koni wiecej, albo pozmieniam zebatki :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 DR 125 Na luzaku mozesz na 2 biegu bokiem wchodzić. Chłopaki 50 ccm tak robią więc Ty też dasz rade, Tylk najpiwerw onone zmień z tyłu to na węzszą to bedzie łatwiej i Suzi bedzie bardziej żwawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damios Opublikowano 18 Maja 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 No na tyl wezsza guma ( 120) i do tego na przod zebatka o 2 zeby mniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 120 do DR 125?? Ja niew wiem co Ludzie widzą w szerokich gumach. Przeciez do takiego motorku sie nie nadaje. Razem z Puckiem tłumaczyliśmy to wiele razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 18 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2004 DR 125 Na luzaku mozesz na 2 biegu bokiem wchodzić. Chłopaki 50 ccm tak robią więc Ty też dasz rade, Tylk najpiwerw onone zmień z tyłu to na węzszą to bedzie łatwiej i Suzi bedzie bardziej żwawa. Dokładnie, na rmxem wchodzę bokiem z noga wystawioną na 2.A czasami przy szybkich łukach nawet na 3 i tylko naciskam na dany podnóżek :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 29 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2004 120 do DR 125?? Ja niew wiem co Ludzie widzą w szerokich gumach. Przeciez do takiego motorku sie nie nadaje. Razem z Puckiem tłumaczyliśmy to wiele razy. Dokładnie !!! :D Ja u siebie mam teraz 120 i przyznam szczerze, że z chęcią wsadziłbym 100 (taka jest dedykowana do mojego moto) ale bardzo ciężko ją dostać !!! Prawdopodobnie założę 110 mitasa na tył, a na przód coś markowego :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi