gargamel Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zdecydowanie odradzałbym A klase. Chociażby dlatego że,eksploatacja nie jest prosta, np. żeby wymienić żarówkę w przednim reflektorze trzeba się nieźle nagimnastykować. Wyciąga się jeż przez nadkole :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ...żeby wymienić żarówkę w przednim reflektorze trzeba się nieźle nagimnastykować. Wyciąga się jeż przez nadkole :banghead: Taaaa, tylko w Lagunie jest prosciej :icon_mrgreen: Pokaz mi auto w ktorym nie trzeba sie napocic przy wymianie zarowki ? Dopiero od 2008 jest to zmienoion poprzez wytyczne EU. :crossy: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mico Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W168 to jest tragedia, a nie samochód. zaczynając od tandetnego wykonania w środku, po naprawe tego auta. tak jak wyzej napisane, do większości napraw trzeba zdemontować silnik.poza tym siadaja łożyskowania tylnych wahaczy, napinacz paska klinowego, kompresory klimatyzacji się zacierają,pękają tylne sprężyny, w silnikach benzynowych odma silnika nie daje rady i jak ktoś eksploatuje samochód tylko po mieście to zamiast oleju jest kisiel ...można by tu wiele wymieniać. miałem "przyjemność" robić wieleee silników które się zmęczyły życiem w tym konkretnym modelu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 dzięki za wszelkie informacje to teraz zostaje pytanie co do 9 tys :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 haha wszystko tylko nie polonez :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domestos_WC Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 czemu... kupując 9 polonezów prawdopodobienstwo ze któryś z nich bedzie sprawny na dluzej jest wieksze niz kupujac jedno auto ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 gorzej będzie przy wyborze tego jednego sprawnego na dalszą trasę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memil Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witaj, może za te pieniądze uda Ci się ustrzelić któreś z aut, lub puścic losa w Lotto, żeby doskrobać trochę. Myślę o trzech konstrukcjach: Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo. Mikro auta, bliźniacze konstrukcje, z bardzo dobrym ekonomicznym silnikiem Toyoty 1.0, 68KM - silnik składany w PL. Taki silnik miała też Toyota Yaris. Jeżeli zależy Ci na małym, oszczędnym aucie to polecam właśnie to, spalanie w mieście oscyluje w granicach 5 - 6 litrów - nie ma miejsca i nie bardzo opłaca się zakładanie LPG sprawdz tutaj. Sam myślę nad czymś takim. Co do "oszczędnych" diesli - mam foke 1,6TDCi - na trasie spoko 4,5-6l, ale w zimę w korkach w mieście spalanie dochodziło do 10l/100km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Witaj, może za te pieniądze uda Ci się ustrzelić któreś z aut, lub puścic losa w Lotto, żeby doskrobać trochę. Myślę o trzech konstrukcjach: Citroen C1, Peugeot 107, Toyota Aygo. Mikro auta, bliźniacze konstrukcje, z bardzo dobrym ekonomicznym silnikiem Toyoty 1.0, 68KM - silnik składany w PL. Taki silnik miała też Toyota Yaris. Jeżeli zależy Ci na małym, oszczędnym aucie to polecam właśnie to, spalanie w mieście oscyluje w granicach 5 - 6 litrów - nie ma miejsca i nie bardzo opłaca się zakładanie LPG sprawdz tutaj. Sam myślę nad czymś takim. Co do "oszczędnych" diesli - mam foke 1,6TDCi - na trasie spoko 4,5-6l, ale w zimę w korkach w mieście spalanie dochodziło do 10l/100km. dzięki wielkie za link bardzo przydatny ;) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 ...żeby wymienić żarówkę w przednim reflektorze trzeba się nieźle nagimnastykować. Wyciąga się jeż przez nadkole :banghead: Taaaa, tylko w Lagunie jest prosciej :icon_mrgreen: Pokaz mi auto w ktorym nie trzeba sie napocic przy wymianie zarowki ? Dopiero od 2008 jest to zmienoion poprzez wytyczne EU. :crossy: Takich samochodów jest mnóstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straycat Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jak nie chcesz bmw to godnym polecenia autem jest tez civic 6 gen., z tym, że chyba tylko 3d hatchback i sedan byly produkowane w japonii i sa hondami, a nie roverami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 poczytałem trochę na temat bmw i z gazem nie było by źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi