adam87 Opublikowano 24 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2004 noooo Strzałek, nareszcie jakieś wsparcie :Ddzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 W sumie chłopaki macie racje...troche nabałaganiłem, ale poprostu nie lubię Enduromana. Adam- debilem raczej nie jestem, ale przyznaję się, że przesadziłem. Chcąc zakończyć ten spór- usówam wszystkie swoje wypowiedzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroman Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 no koniec klutni ... tak ma byc, wszyscy motorowerzysci to jedna rodzina :D i nie tylko.... a Pawel mnie nie lubi ... nie wiem dlaczego no ale trudno ... nazwal mnie enduroglupkiem, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł_87 Opublikowano 25 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2004 a Pawel mnie nie lubi Bo ma prawo kogoś nie lubić.....może inaczej-.... "nietrawić".... nazwal mnie enduroglupkiem A mnie adam87 nazwał debilem i jakoś nie płacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi