ajriszkofi Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 I ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 8. Darek - cbr 600 rr. jak się nie nakurwie do sztywności to będe na 100% :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rexar Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Prawdopodobnie załatwię jeszcze ErŁana (drugiego Tomasza :flesje:) ale tę informacje potwierdzę niebawem bo kolega jeszcze nie jest zdecydowany :happy: Cytuj 'na zegarze trzysta nie znaczy o męstwie...' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 spoko wolał bym aby nie zabrakło butelki dla kogoś i spoko by było jak by było co najmniej tyle moto co u koleżanki 2 tyg. temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 a co ty półlitrówki co do sztuki wyliczasz? :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 21 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 (edytowane) a co ty półlitrówki co do sztuki wyliczasz? :clap: co do sztuki to nie ale jak przyjedzie np.15moto a w kartonie jest 12 but.to co będzie lipa :rolleyes: Edytowane 21 Czerwca 2011 przez pawel25001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szadkos Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Czyli obstawa jak najbardziej aktualna, oby dopisała pogoda :icon_mrgreen: Mógłbym prosić o dokładny adres, gdyż bez tego nie dotrę do Was? Może spotkamy się gdzieś wcześniej o wyznaczonej godzinie, a jeśli chciałby ktoś mnie przejąć przy wlocie z E77 byłbym wniebowzięty :icon_rolleyes: Sprawa druga: planujemy jakieś after party, bo co z robimy z taką ilością alkoholu? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam. Jeżeli 25.06 nigdzie nie wyjadę to jak najbardziej będę :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 (edytowane) witam wstępni proszę o przybycie w sobotę 25.06 na godzinę 16:00 ul.Wileńska 16 tam po baloniku do moto i ok godz.16:30 ruszymy na Bemowo na ul.Wrocławską pod blok Pani Młodej a później już do kościoła i po kościele pod salę weselną Edytowane 23 Czerwca 2011 przez pawel25001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogonnek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Tak jak mówiłem będę. Kolega na fajerze niestety pracuje ale może uda sie zwerbować fazera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riccco Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Hej leci ktoś w sobotę ze strony Białołęki, Legionowa, Marek??? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 jak by ktoś się nie bardzo orientował gdzie jest ul. Wileńska to powiem tak ok 400-500metrów od DWORCA WILEŃSKIEGO jak by co to tel do mnie 604-899-959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebastiannn Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Oczywiście ja od strony Marek będę uderzał :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 jeszcze raz serdecznie zapraszam pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaq_ Opublikowano 25 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2011 Może i ja się pojawię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi