TOMEK6085 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witam odpaliłem moja Honde Mtx 125R po zimie i zapaliła bez problemu.Tylko jest pewiem problem gdy jade ładnie ciagnie do 6000obr a od 6000obr do 7000obr przerywa i to dzieje sie na kazdym biegu, a pózniej znów ciagnie i podejrzewam swieca w tym momencie mam NGK BR8ES kolega powiedział abym zmienił ma NGK BR9ES bo sam na takiej jezdzi i jest dobrze.Nom chyba że jest to cos innego niz świeca??Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 BR8ES Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK6085 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Własnie mam BR8ES i przerywa na niej teraz a przed zima tego nie było:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 To kup nową taką samą jaką masz i sprawdź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK6085 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Świeca nie jest stara kupiłem ja w listopadzie tamtego roku, a od grudnia już nie jeździłem.Możliwe ze dostaje za dużo oleju do paliwa i dla tego tak sie dzieje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 No to co ze nie jest stara, ale moze byc walnieta, ngk sa bardzo czule na zalania.Załoz inna jakas i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMEK6085 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 założyłem boscha i jest to samo, ale wkręciłem znów ta ngk i przejechaniu ok 14km już ładnie ciągnęła,a gdy wieczorem odpaliłem i się przejechałem jest to samo przerywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Po długim postoju w gaźniku zostaje osad z benzyny, do tego jakieś paprochy ze zbiornika i na wiosne są kłopoty. Wyjmij i wyczyść dokładnie gaźnik, umyj filtr powietrza i powinno być wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi