Lord Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Fajny przecinak. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 A marchewkę, pytam się kupiłeś?? Niespecjalnie rozumiem co miał mości pan na myśli. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Spoko spoko. Miłego śmigania i zadowolenia. ps wydech szpeci strasznie. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prunus Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 I ja również gratuluję Ci sprzętaps wydech szpeci strasznie. :icon_mrgreen: Dlatego swój wymieniłem na taki:http://wgrzesiak.com/wp-content/lg-gallery/SPORT/SEZON2010/MOTO_POPOLUDNIE_28.06/IMG_0496.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Dlatego swój wymieniłem na taki:http://wgrzesiak.com...06/IMG_0496.jpg POEZJA !! Taki smaczek którego brakuje serii. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trollsky Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 gratuluje piekielnie szybkiej bojowej maszyny wermahtu :) Cytuj www.trollsky.comhttp://www.youtube.com/user/Trollskyy?feature=watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 I ja również gratuluję Ci sprzętaps wydech szpeci strasznie. :icon_mrgreen:Dlatego swój wymieniłem na taki:http://wgrzesiak.com/wp-content/lg-gallery/SPORT/SEZON2010/MOTO_POPOLUDNIE_28.06/IMG_0496.jpg Ładniutki, mam w planach akrapa ale w carbonie tego z pakiety racingowego :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Saul Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 A marchewkę, pytam się kupiłeś?? Niespecjalnie rozumiem co miał mości pan na myśli. Jako, że było to 1, myślałem, że się rozmarzyłeś . ( No Ks mnie wkręcił ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bibor80 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 (edytowane) Zajebiaszczy sprzecik, choc kolka mi sie nie podobaja. Niech Ci sluzy. Pzdr Edytowane 3 Kwietnia 2011 przez bibor80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Gratki, nietuzinkowy sprzęt, będzie się wyróżniał z całej masy R1-ynek :buttrock: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Gratki, nietuzinkowy sprzęt, będzie się wyróżniał z całej masy R1-ynek :buttrock: . No jak narazie nie słyszałem żeby na śląsku ktoś miał drugą :) Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Sprzęt nieporozumienie, extra! Po wrocku jeden śmiga i ostatnio oglądałem nawet z bliska, bardzo dobry :icon_twisted: Gratulacje Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milosz-RR Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Dzięki, jak pośmigam kilka tys km to wrzucę szerszą opinię. Cytuj SUPPORT 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 (edytowane) W zeszłym sezonie stałem na światłach koło 1000RR w Mikołowie. BMW miało tablicę SMI. Czyli tak na prawdę kupiłeś używany motocykl; masz jakąś gwarancję?Jak pisał YUBY silniki się walą na potęgę, nie obawiasz się? Edytowane 14 Kwietnia 2011 przez Vatzeque Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulreaver Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 W zeszłym sezonie stałem na światłach koło 1000RR w Mikołowie. BMW miało tablicę SMI. Czyli tak na prawdę kupiłeś używany motocykl; masz jakąś gwarancję?Jak pisał YUBY silniki się walą na potęgę, nie obawiasz się? No to już nie pierwszy raz, w F800S/ST do 2007 roku też bardzo często padały silniki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi