Gość sgregor242 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Gratulacje.Kolega mój ma takiego samego i mówi że strasznie już widać drobne ryski na tym czarnym kolorze.Więc jak chcesz możesz puki czas sobie folia przezroczysta okleić kawałek baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Lakier już mam zabezpieczony :-)Cieszę się,że WAM się podoba moja SUZANKA :-)POZDRAWIAM WSZYSTKICH i dziękuję za miłe słowa :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 no no no moich 2 kolegow ma takie 1250tki sa w pelni zadowoleni, robia nimi niezle trasy takze gratulacje Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Dzięki - też mam nadzieje,że będzie mi dane bezawaryjnie pożerać na nim kilometry :notworthy: Bo z poprzednim motocyklem tj. Yamaha Virago 750 różnie bywaało... (to wysiadał rozrusznik, problemy z ładowaniem, ciągle rozregulowane gaźniki ejj szkoda gadać - po prostu nie bardzo mogłem jej zaufać... Już lepiej sprawowała się moja stara MZ 250 :icon_razz: ) Ale awarie mam już chyba za sobą :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Bardzo fajny sprzęt. To, jest jeden z trzech, który biorę pod uwagę przy kolejnej zmianie. Czy możesz uchylić rąbka tajemnicy i napisać, gdzie kupiłeś i za jaką cenę. Czy, to może nówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Cieszę się, że moja SUZI WAM się podoba :-) POZDRAWIAM!!! :buttrock: i do zobaczenia w trasie.Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pogratulować zakupu :) Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonTrasT Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Cieszę się, że moja SUZI WAM się podoba :-) POZDRAWIAM!!! :buttrock: i do zobaczenia w trasie.Przemek.Oj, podoba się, podoba.przemek, dzięki za odpowiedź, na privapozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Świetny bandyta, super wyposażenie no i czarny :icon_twisted: Gratulacje! Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi