przemek3578 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 WITAM!!!Melduję,że BANDZIOREK KUPIONY!!! 1250GT :buttrock: PODZIĘKOWANIE dla:KLAUDIUSZA i PAWŁA za cenne wskazówki.POZDRAWIAM i do ZOBACZENIA!!!!!!!!!!!! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KORDIAN Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 :notworthy: Przemo wielkie gratulacje za udany zakup, życzę ci wielu bezawaryjnych km..na twoim nowym sprzęciku :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Gratuluje zakupu, oby się bezawaryjnie sprawował :buttrock: Wrzuć jakieś zdjęcia :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toOczeQ Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Gratki, prosiłbym o zdjęcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Gratki...ja juz swoim w tym sezonie 2tys.km. nawinołem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Bandit rządzi. Mam starą wersje ale jestem zadowolony. Jak już siądę na moto to już niemogę się zatrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 Bandit rządzi. Mam starą wersje ale jestem zadowolony. Jak już siądę na moto to już niemogę się zatrzymać To pewnie klocki masz do wymiany :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 25 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2011 SyrekRaczej mózg muszę sobie wymienić bo jakoś za dużo dziwnych rzeczy w nim jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 SyrekRaczej mózg muszę sobie wymienić bo jakoś za dużo dziwnych rzeczy w nim jest No, nie tylko Ty, ale to po zimie sie tak dzieje :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Dzięki za gratulacje :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Zdaje się że zapomniałeś dać foty ja dalej czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Proszę zdjęcia:-) fot1. Jak zrobię jakieś lepsze fotki to od razu wstawię :buttrock: POZDRAWIAM i LEWA w górze :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Piękna maszyna mam nadzieje że i mi uda się kiedyś kupić nowy model. Już zupełnie inaczej wygląda przemek3578 Teraz tylko lać i podróż z tysiącami kilometrów Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez agent 303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Super sprzęt !Gratulacje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Naprawdę świetnie się prezentuje, pogratulować!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi