lorek100 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ja planuje polatać w niedziele, jak pogoda dopisze.Może wypad do Boszkowa. Są chętni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Ja też jutro śmigam ,ale czy do Boszkowa to sam nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 Chętnie bym się dołączył ale mam kibel w pracy :( wie ktoś może kiedy i gdzie w Poznaniu jest oficjalne zakończenie sezonu 2011? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorek100 Opublikowano 10 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2011 gdzie i o której jutro się spotykamy?pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 11 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2011 siema może ma ktoś jakieś plany na wtorek? chętnie się doczepię może jakaś trasa? jestem mobilny od rana wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Mobilny to ja cały czas jestem :icon_mrgreen: ,ale w tygodniu brak czasu żeby smigać :sad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Mobilny to ja cały czas jestem :icon_mrgreen: ,ale w tygodniu brak czasu żeby smigać :sad:HA HA szkoda :icon_mrgreen: może ktoś jeszcze chętny się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 13 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Piękna "malutka traska"wszystkiego najlepszego,ale jak by co,to na przyszłość ,tamto tego ten,piszę się .Pozdrawiam Trasa zaliczona więc można myśleć co w przyszłym roku,może nie będę jeszcze zmieniać moto na coś koło AT,jakieś propozycje,tylko nie za blisko. :wink: Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Ma ktoś ochotę na mały wypad w jakieś ciekawe miejsce,np nad morzem lub bliżej,w planach dobry obiad,trochę latania itp?Start najlepiej po śniadaniu,powrót po zachodzie słońca :wink: Czy wszyscy zakończyli już sezon spotkaniem na Malcie? :icon_rolleyes: Jak znam życie to i tak pojadę sam,ale spytać nie zaszkodzi.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ma ktoś ochotę na mały wypad w jakieś ciekawe miejsce,np nad morzem lub bliżej,w planach dobry obiad,trochę latania itp?Start najlepiej po śniadaniu,powrót po zachodzie słońca :wink: Czy wszyscy zakończyli już sezon spotkaniem na Malcie? :icon_rolleyes: Jak znam życie to i tak pojadę sam,ale spytać nie zaszkodzi.Pozdr Jeździ ktoś w tym mieście?Tak sobie myślałem że fajnie by było organizować raz w miesiącu jakąś ciekawą wyprawę jedno,dwu lub przy odrobinie szaleństwa nawet trzydniową,byłby czas na ustalenie gdzie i kiedy,bliżej dalej,jakieś nowe znajomości,ale widzę że za bardzo się rozpędziłem i to raczej nie przejdzie.Temat wspólne ustawki mnie zmylił. :wink: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi