Skocz do zawartości

WSPÓLNE USTAWKI

Robas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema wszystkim tak sobie pomyślałem że może w końcu zorganizujemy większą ustawkę tak jak brzmi temat "Wspólne Ustawki" myślałem o optymalnym dniu takim w którym większość ma wolne od pracy i wypadło na niedzielę a dokładniej 31.07.2011r. bardzo mile widziane osoby z plecaczkami ;) (pannami) ja sam osobiście będę z panną czyli z moim ukochanym :wub: plecaczkiem. Jeszcze nie obmyśliłem trasy ale myślę że to jest najmniejszy problem twierdzę że najlepiej jak się wszyscy spotkamy i wspólnie coś wymyślimy :) czekam na propozycję i chętnych.

Ps. Oczywiście to wszystko zależy od pogody godzinę i miejsce jeszcze ustalimy w zależności czy będą chętni na tym forum serdecznie pozdrawiam :flesje: :crossy:

Pssss... i cisza nastała :D

Edytowane przez manuel191

Spokojnie,więcej cierpliwości,teraz jest okres wyjazdów,powrotów lub przygotowań,poczekaj do września.

Ja cały czas jestem uziemiony,jak dobrze pójdzie to może w przyszłym tygodniu sprzęt będzie gotów,ubezpieczalnia MTU podeszła do tematu wypłaty odszkodowania w myśl zasady masz 3tys i spierd...( koszt naprawy ponad 10tys),a jak się nie podoba

to pozwij nas do sądu,więc muszę naprawiać we własnym zakresie,

o sianie za buty i ciuchy nie wspomnę. :icon_evil:

Polecam ich jeżeli ktoś lubi być dymany. :banghead:

Spokojnie,więcej cierpliwości,teraz jest okres wyjazdów,powrotów lub przygotowań,poczekaj do września.

Ja cały czas jestem uziemiony,jak dobrze pójdzie to może w przyszłym tygodniu sprzęt będzie gotów,ubezpieczalnia MTU podeszła do tematu wypłaty odszkodowania w myśl zasady masz 3tys i spierd...( koszt naprawy ponad 10tys),a jak się nie podoba

to pozwij nas do sądu,więc muszę naprawiać we własnym zakresie,

o sianie za buty i ciuchy nie wspomnę. :icon_evil:

Polecam ich jeżeli ktoś lubi być dymany. :banghead:

To współczuję ale co zrobić tak to już z naszymi ubezpieczalniami jest w Polsce nic tylko granat wrzucić do siedziby he he :ph34r: mówisz że we wrześniu się ruszy zobaczymy he he ale z tego co widzę po pogodzie to ustawka chyba nie wypali :( chociaż twierdzę że w niedzielę zawszę chociaż na chwilę wyjdzie serdecznie pozdrawiam i szybkiego poskładania rumaka życzę :D

• 3 tygodnie później...

Mój plecaczek i ja poznamy ,pozytywnie zakręconych ,na wspólne wypady motocyklowe,w podobnym wieku/+_-/Nie lubimy,być uciążliwi w trasie nasza przelotowa 140-170km/h ,w planie ciepłe kraje.Pozdrawiamy.

Trzeba było wcześniej,jutro rano startuję w małą traskę;

Serbia,Macedonia,Grecja(Peloponnes)i może powrót przez Albanię,wielbłąd objuczony czeka na parkingu. :crossy:

Powinno być raczej ciepło :)

Pozdrawiam

Trzeba było wcześniej,jutro rano startuję w małą traskę;

Serbia,Macedonia,Grecja(Peloponnes)i może powrót przez Albanię,wielbłąd objuczony czeka na parkingu. :crossy:

Powinno być raczej ciepło :)

Pozdrawiam

Piękna "malutka traska"wszystkiego najlepszego,ale jak by co,to na przyszłość ,tamto tego ten,piszę się .Pozdrawiam

Witam ,myślałem jechac do Gołuchowa ,ale tak do południa wyjazd,jak będziesz chetny to dzwoń 665 150 313 ,pozdro

Witam. Przepraszam że się nie odezwałem, zmieniły mi się plany.

Może się zgadamy na jakieś latanie wieczorkiem, albo w przyszły weekend.

Pozdrawiam.