manuel191 Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 (edytowane) Siema wszystkim tak sobie pomyślałem że może w końcu zorganizujemy większą ustawkę tak jak brzmi temat "Wspólne Ustawki" myślałem o optymalnym dniu takim w którym większość ma wolne od pracy i wypadło na niedzielę a dokładniej 31.07.2011r. bardzo mile widziane osoby z plecaczkami ;) (pannami) ja sam osobiście będę z panną czyli z moim ukochanym :wub: plecaczkiem. Jeszcze nie obmyśliłem trasy ale myślę że to jest najmniejszy problem twierdzę że najlepiej jak się wszyscy spotkamy i wspólnie coś wymyślimy :) czekam na propozycję i chętnych.Ps. Oczywiście to wszystko zależy od pogody godzinę i miejsce jeszcze ustalimy w zależności czy będą chętni na tym forum serdecznie pozdrawiam :flesje: :crossy: Pssss... i cisza nastała :D Edytowane 27 Lipca 2011 przez manuel191 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Spokojnie,więcej cierpliwości,teraz jest okres wyjazdów,powrotów lub przygotowań,poczekaj do września.Ja cały czas jestem uziemiony,jak dobrze pójdzie to może w przyszłym tygodniu sprzęt będzie gotów,ubezpieczalnia MTU podeszła do tematu wypłaty odszkodowania w myśl zasady masz 3tys i spierd...( koszt naprawy ponad 10tys),a jak się nie podoba to pozwij nas do sądu,więc muszę naprawiać we własnym zakresie,o sianie za buty i ciuchy nie wspomnę. :icon_evil: Polecam ich jeżeli ktoś lubi być dymany. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 29 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2011 Spokojnie,więcej cierpliwości,teraz jest okres wyjazdów,powrotów lub przygotowań,poczekaj do września.Ja cały czas jestem uziemiony,jak dobrze pójdzie to może w przyszłym tygodniu sprzęt będzie gotów,ubezpieczalnia MTU podeszła do tematu wypłaty odszkodowania w myśl zasady masz 3tys i spierd...( koszt naprawy ponad 10tys),a jak się nie podoba to pozwij nas do sądu,więc muszę naprawiać we własnym zakresie,o sianie za buty i ciuchy nie wspomnę. :icon_evil: Polecam ich jeżeli ktoś lubi być dymany. :banghead: To współczuję ale co zrobić tak to już z naszymi ubezpieczalniami jest w Polsce nic tylko granat wrzucić do siedziby he he :ph34r: mówisz że we wrześniu się ruszy zobaczymy he he ale z tego co widzę po pogodzie to ustawka chyba nie wypali :( chociaż twierdzę że w niedzielę zawszę chociaż na chwilę wyjdzie serdecznie pozdrawiam i szybkiego poskładania rumaka życzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 No i nie wypał he he pani pogoda nie dopisała ;D no cóż trudno nic mi nie pozostało jak czekać do września pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mslaw1 Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 jakies plany na te sobote i niedziele ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 jakies plany na te sobote i niedziele ? Witam ,szykuje sie przejażdzka do Sierakowa w niedziele ,spotkanie na Orlenie w Murowanej Goslinie o 14.00 ,jak co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volf50 Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mój plecaczek i ja poznamy ,pozytywnie zakręconych ,na wspólne wypady motocyklowe,w podobnym wieku/+_-/Nie lubimy,być uciążliwi w trasie nasza przelotowa 140-170km/h ,w planie ciepłe kraje.Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lombardo Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2011 Mój plecaczek i ja poznamy ,pozytywnie zakręconych ,na wspólne wypady motocyklowe,w podobnym wieku/+_-/Nie lubimy,być uciążliwi w trasie nasza przelotowa 140-170km/h ,w planie ciepłe kraje.Pozdrawiamy. Trzeba było wcześniej,jutro rano startuję w małą traskę;Serbia,Macedonia,Grecja(Peloponnes)i może powrót przez Albanię,wielbłąd objuczony czeka na parkingu. :crossy: Powinno być raczej ciepło :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volf50 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Trzeba było wcześniej,jutro rano startuję w małą traskę;Serbia,Macedonia,Grecja(Peloponnes)i może powrót przez Albanię,wielbłąd objuczony czeka na parkingu. :crossy: Powinno być raczej ciepło :) PozdrawiamPiękna "malutka traska"wszystkiego najlepszego,ale jak by co,to na przyszłość ,tamto tego ten,piszę się .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 1 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2011 Witam ,czy są chętni na przejażdzkę w niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorek100 Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam. Jestem chętny na wypad w niedziele, ma być fajna pogoda. Gdzie planujesz pojechać?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Witam ,myślałem jechac do Gołuchowa ,ale tak do południa wyjazd,jak będziesz chetny to dzwoń 665 150 313 ,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorek100 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Witam ,myślałem jechac do Gołuchowa ,ale tak do południa wyjazd,jak będziesz chetny to dzwoń 665 150 313 ,pozdro Witam. Przepraszam że się nie odezwałem, zmieniły mi się plany.Może się zgadamy na jakieś latanie wieczorkiem, albo w przyszły weekend.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolfman Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Szkoda,bo ja śmigałem z kumplami ,o ile pogoda dopisze to ja na niedziele będę gotów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manuel191 Opublikowano 9 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2011 ktoś będzie latał w sobotę tak w godzinach od 10 chętnie się dołącze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi