Szuberto Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Przy okazji "Motoserca" w Pruszkowie na stadionie Znicza odbędzie się Rock Piknik, będący próbą reaktywacji corocznej imprezy odbywającej się w latach 1986-2001. Mam nadzieję, że żyją jeszcze ci co pamiętają:))). Z tego co wiem, w organizacji uczestniczy Road Runners MC, więc jest szansa na klimatyczny dobór wykonawców (startują zespoły amatorskie od godz. 12.00). O 20.30 rozpocznie koncert Oddział Zamknięty. Myślę, że to doskonała okazja do umartwienia się, przed wizytą w Częstochowie :)Zdrówka! Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 No tak ale ..... czesc z nas smiga juz w sobote.Pewnie Oscar z Monika tez bo grupa poludnie zaprasza nas serdecznie :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Aj, szkoda wielka... Ale wpadnijcie po drodze, to może uda Was się zatrzymać... Grupa centrum też nieźle daje :flesje: :buttrock: Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Nie kus cholero bo jeszcze skusisz :icon_mrgreen: :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcino Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 Ech, ja też Częstochowa w sobotę, więc ominie mnie impreza... w Pruszkowie naturalnie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jest już dokladny program po kwalifikacjach amatorskich zespołów rockowych: 10.00 Konkurs artystyczny klas "0" pod tytułem "Anioły ciemności" 11.00 Wyniki konkursu 11.20 Zespół Precedens z Warszawy 11.55 Pokaz uczniów szkół podstawowych "Bezpieczne dziecko" 12.10 Zespół Alechandro z Radomia 12.45 Start parady motocykli 13.05 Zespół Followers Of Light z Pruszkowa 13.50 Zespół Black and White z Warszawy 14.40 Zespół Zazuu z Warszawy 15.30 Zespół Kwiaty Rocka z Grębkowa 16.20 Zespół Radosław Stolar z Warszawy 17.10 Zespół Junk Hustler z Warszawy 18.00 Zespół The Pillowers z Warszawy 18.35 Obrady jury i ogłoszenie wyników 19.45 Koncert laureata I nagrody 20.30 Koncert zespołu Oddział Zamknięty Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 To ja chyba grałem na ostatnim rock pikniku w takim razie, bo w 2001 roku. Grochówka była dobra :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to Czestochowa poszla won, wiec .. why not :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamahala Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No to Czestochowa poszla won, wiec .. why not :icon_mrgreen: :icon_biggrin: przywitamy w na terenie WPR :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 :icon_biggrin: przywitamy w na terenie WPR :icon_mrgreen: WPI chetnie odwiedzi sasiadów :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi