Gregor Opublikowano 4 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 ale ty jedziesz Bronek w sobotę??bo ja chyba dzisiaj się przyciągnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 4 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2004 no ja za godzinke poltora wyjeżdżam:) droga zajmie mi ok 30 min:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 no to wrażenia :twisted: chłopaki tylko mnie nie jebcie za coś hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 właśnie wróciłem... ale rzeźnia :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 6 Czerwca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 kurna Grzesiu współczuje ci ja to bym dzisiaj nie strzelił takiej traski :mrgreen: gorszego zjeba od Ciebie to nie było, myślałem ze zajebiesz tego swojego sprzeta :mrgreen: aha i mam nadzieje ze juz polubiłeś motocyklistów :mrgreen: pozdrów żonke i powiedz niech sie już nigdy nie łapie za kierownice bo znowu wjedzie do jeziora :mrgreen: to było ostre hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 6 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2004 Dawajcie foty :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 qwa! a ja nie wróciłem własnym sprzętem :) Maszyna zdechła i została w Bartoszycach. Czy ktoś coś słyszał o BULIM - mechaniku z Bartoszyc (szwagier chyba prezesa z Wirażu) - ma mi grata naprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zaraz, zaraz to Grega kobitka wpakowała ten wózek do jeziora? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 No niestety to prawda. pokrótce było to tak. Lusi postanowiła zaliczyć przejazd junakiem z koszem. Wsiadła ona i sześciu najebanych facetów. Pierwsze kółko.... i prawie drzewo. drugie kółko... prawie drzewo, trzech spadło. trzecie kółko.... jezioro, pięciu spierdalało gdzie pieprz rośnie, został tylko właściciel i... Lusi. Jak ja nie cierpię najebanych motocyklistów. :mrgreen: Tomek zdjęć niespecjalinie narobiłem bo byłem za bardzo najebany. Zresztą takiej rzeźni dawno nie widziałem. cud że nikt nie zginął. o dziwo tylko jeden motor Bronka został rozjebany (tzn silnik) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ładnie, ładnie :lol: :) - o junaku nawet nie słyszałem :) Z wody wyciągali także samochód, no ale Lusi jest tylko jedna więc nie dała rady złatwić dwa pojazdy jednego wieczora :mrgreen:. co do silnika to oczywiście sam Bronek przyłożył do tego ręki :oops: . Nawaliłem się i zachciało mi się postrzelać z tłumików :) . Prawdopodobnie sprzęta była za zimna. Qwa, stary a głupi :ehz: . Chłopaki w niedzielę nie wołali już do mnie Bronek tylko Kiler ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Byłem, Widziałem, Pokazałem dupe, spaliliśmy samochód ( reka w gore kto okladał go drągiem albo kopał :) ) no i nie wiem co tam jeszcze, wypilem duzo pifaaa, polozylem sie spac w niedziele o 5:40 :mrgreen: no i ogólnie było zajebiście PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Ja skopałem fiata jak się dopalał :twisted: . Misza to twoja dupa była na scenie obok tej gołej panienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker girl Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 Oj Misza niestety przegapilam Twoj wystep i go nie uwiecznilam na fotkach :( Ale za to mam reszte ekipy :) :D :D :D Oto obiecane fotki :) ;) :P ;) POZDR :P :twisted: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misza Opublikowano 7 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2004 to twoja dupa była na scenie obok tej gołej panienki? Nie nie, moja dupa byla jakos troche później, panienka sie skonczyla jeszcze chwile pograli i dopiero ja byłem. P.S. Poszukam zaraz jakis fotek i wrzuce do albumu dodane:mam juz fotki oto link do albumu http://forum.motocyklistow.pl/album_cat.php?cat_id=6 PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronek Opublikowano 8 Czerwca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2004 Zdjęcia ładne, szkoda tylko że to gdzie jest grupka 4-umowa jest nie ostre. Nic tam, zrobimy nowe na następnym zlocie :) Misza, patrzyłem album. Który to Ty? Ten z długimi włosami czy ten czarny kręcony bez koszulki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi