fantom Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wstyd jak beret :) Akcja policji niezła :) Na Polsat Sport News na żywo tylko kwalifikacje i rozgrzewka, ale... w poniedziałek powtórki z wyścigów. Super. Dla mnie wystarczy - mam nadzieję, że tak zostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Uwaga uwaga, można oglądać też tutaj: http://www.ipla.tv/aktualnosci/artykul/5000399 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Romek.RR Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 O Panie .. bajka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 No dokładnie, 5 zł za wyścig :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Można też tak: http://weeb.tv/ jest polsat sport i wiele innych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoivan Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Transmisja w HD w Polsacie to bajka w porównaniu z VHS z Sport Klubu . :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deem Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Dziś popatrzyłem na sesję treningową i widze że dużo powtórek dają(jutro) . Można się napatrzeć do woli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Jest dobrze, tylko trochę Badziak badziewnie komentuje :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A mnie pozytywnie zaskoczyła jakość komentarza. I gości w padocku rozpoznają, i wiadomości mają aktualne, i w ogóle jestem dobrze nastawiony:)Mam nadzieję, że 3 miejsce Haydena to nie jednorazowy strzał Ducati w ten weekend... Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piórko Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 A mnie pozytywnie zaskoczyła jakość komentarza. I gości w padocku rozpoznają, i wiadomości mają aktualne, i w ogóle jestem dobrze nastawiony:)Mam nadzieję, że 3 miejsce Haydena to nie jednorazowy strzał Ducati w ten weekend... Tylko język polski powinni doszlifować, a właściwie rzeczony Badziak. Ale ogólnie - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcMarc Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 http://www.asphaltandrubber.com/racing/thursday-qatar-gp-2012-scott-jones Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantom Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Fajne zdjęcia :lalag: Na fejsie Motormanii ktoś napisał że posiadacze N-ki mogą oglądać wyścigi na żywo na Italia 1 - kanał nr 435. Jest tam też Polsat Sport News więc powtórki też w zasięgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Rossi powiedział, że w przeciwieństwie do Haydena jeździł wczoraj tylko na twardych oponach przeznaczonych na wyścig, żeby przetestować ich zachowanie w miarę zużycia. Dziś będzie pracował nad ustawieniem elektroniki bo tam jest jeszcze dużo do zrobienia. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej33 Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Pedrosa już zaliczył glebę :huh: Cytuj http://blazej33.op11.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuberto Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Chce przełamać fatum i twierdzi, że nawet z "jedynką" obroni tytuł. Cytuj Gutta cavat lapidem, non vi, sed saepe cadendo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi