racing86 Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Witam!Nigdzie nie mogę znaleźć informacji ile wlać oleju do lag (dwukomorowe) w Suzuki Rm 250 z 1999 r. Proszę o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0minik Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tu podają ze 425ml do jednej lagi http://www.allthingsmoto.com/forums/f-157/fork-oil-change-98-rm-250-a-25427/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
racing86 Opublikowano 10 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Tu podają ze 425ml do jednej lagi http://www.allthingsmoto.com/forums/f-157/fork-oil-change-98-rm-250-a-25427/ Na tej stronie jest podane dla RM 250 z 98. Poprzedni właściciel mówił, że olej należy nalać do dwóch komór (wewnętrznej i zewnętrznej). Czy ktoś orientuje się jak to w końcu jest dla modelu 99? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sung Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Sprawdzałeś w MotoData . Jak nie masz to sobie zassaj z tąd http://www.mediafire.com/?qn9dpe8lllye918 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudzi08 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 witam wszystkim, Zostalem ostatnio szczesliwym posiadaczem suzuki rm250 chyba z roku 98r. i mam pytanko.chcialbym wymienic olej w lagach i nie wiem czy sa dwu komorowe czy zwykle??ile wlac oleju do lagi. i jak to mnie wiecej wyglada czy ktos kto jest sredni w te klocki da rade? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 witam wszystkim, Zostalem ostatnio szczesliwym posiadaczem suzuki rm250 chyba z roku 98r. i mam pytanko.chcialbym wymienic olej w lagach i nie wiem czy sa dwu komorowe czy zwykle??ile wlac oleju do lagi. i jak to mnie wiecej wyglada czy ktos kto jest sredni w te klocki da rade? Serwisówka wszystko Ci powie.Kupiłeś motor to teraz kup lub pobierz z neta manual.Te maszyny wymagają częstych serwisów choćby nawet przedniego zawieszenia Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudzi08 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 no jestem tego swiadomy. szukam juz pare godzin i nic znalazlem serwisówke ale za bardzi nie znalazlem odp na pytanie ktoro mnie meczy... Prosze jednak o odp jezeli ktos wie.. pozdrawiamalbo chociaż link do serwisówki ktos ma??moze ktos mi powiedziec cos wiecej o tej maszynie?? moze ktos jezdzi na takiej wczesniej.. Czy sprawai klopoty i czy jest to silnik awaryjny. podkreslam ze nie jezdze na torze tylko czasami wyjade do lasu i na polne drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudzi08 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ok juz wszystko zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIKOWSKI Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 ok juz wszystko zrobione To może napisz dla potomnych co i jak Cytuj Nie sztuką jest się rozpędzić.Sztuką jest wyhamować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi