Piteros1 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 witamzastanawiam sie nad kupnem motorka za jakis czas i zastanawiam sie nad gsx-rem i thundercatem konkretnie http://moto.allegro.pl/suzuki-gsxr-600-gsxr600-1997r-kup-na-raty-i1473372638.htmlhttp://moto.allegro.pl/yamaha-yzf-600-yzf600-thundercat-1998r-kup-na-raty-i1476672865.htmlto ma byc cos w tym stylu co wedlug was jest lepsze lub jakies inne propozycje ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 przytoczę ci pokrótce co mi koledzy powiedzieli gdy sam sie zastanawiałem nad takimi motongami...po pierwsze od razu nastaw sie że motocykle nie były używane turystycznie do weekendowych wypadów z plecaczkiem za miasto, tylko do ostrego zapie**alania po winklach.gixxer typowy sport z siermiężną pozycją, thunder sportowo-turystyczny (nie turystyczno-sportowy), na pewno wygodniejszy ale z pewną bolączką skrzyni biegów... II bieg z czasem wypada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Artur Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 srady sa znośnie wygodne na pewno bardziej niz seria k. co kupic to juz od ciebie zalez chcesz sporta gsxr 600 cos turystycznego thundercata tylko on jest ciezkim sprzetem za to bardzo wygodnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Szukaj czegos starszego rocznikowo ale zadbanego. Te dwa z linkow to ewidentnie sprzety po przejsciach, nie wiadomo co kto przy nich robil, czy nie chcial czegos ukryc, itp. Wez jeszcze pod uwage F2/F3, bardzo wygodne i trwale sprzety, moze nie tak mocne jak gsxr ale na pewno lepsze od thundercata. Jeden forumowicz, michal750, czesto ma jakies cebry do sprzedania i jak patrzylem na zdjecia to zawsze bardzo zadbane. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 28 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 tylko mi to najbardziej odpowiada ze koles ma na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 28 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 No to kup to co ci pasuje a nie sie pytasz skoro i tak juz wybrales. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piteros1 Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 gdybym wybral to bym sie nie pytal, napisalem tylko ze pasuja mi te aukcje bo sa na raty, ale on ma tez inne aukcje wiec opinie na temat innych motorkow sa jak najbardziej na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ja latam yamaha, ma swoje minusy jak kazde moto, ale te minusy przynajmniej nie sa wstanie przykryc plusow uzytkowania i posiadania tego moto. I powiem ci ze zamienie wlasciwie doloze sobie kolejne i to tez bedzie yamaha :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi