Tomicb500 Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witam, mam pytanko odnośnie budowy głowicy w silnikach CB/CBF500. Dokładnie chciałbym się dowiedzieć do czego służą otwory, które znajdują się po bokach głowicy tak po środku. Być może ktoś rozbierał, mam ściągniętą jakąś serwisówkę ale nic na ten temat nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 To są po prostu otwory melioracyjne Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomicb500 Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Otwory melioracyjne kurcze kojarzy mi się to z odwodnieniem, odprowadzeniem wody. Ale w głowicy co tam odprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jechałeś chociaż raz motocyklem w czasie deszczu?Zrób małe doświadczenie - zatkaj te otwory i polej motocykl obficie wodą a potem uruchom silnik i polej po silniku jeszcze raz.Opisz nam wyniki tego doświadczenia proszę. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi