Vola Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Witam wszystkich, planuję 4-dniowy wyjazd w Bieszczady po 15 sierpnia. 2 dni drogi, 1 dzień- mała pętla i 1 dzień duża pętla bieszczadzka. 3 noclegi na kwaterze lub polu namiotowym.Wyjazd: okolice Piotrkowa Tryb. Początkowy skład: 2 intrudery 800. Chętnych do przyłączenia się zapraszam. GG 2502473 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 (edytowane) ... :buttrock: o i to jest konkret ...zaraz będę knuł plan :eek:... Edytowane 15 Lutego 2011 przez BMWolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formoto Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Będę śledził temat i może się przyłączę jak nie będzie kolizji z innymi wypadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Jak wyżej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit 27 Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Jestem zainteresowanay tematem na 70% ze sie przyłącze jesli nie bedzie mi to kolidowac w tym okresie dam jesczce odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jak znam życie, to pojedziecie w pierwotnym składzie. W każdym razie nie liczyłbym na radykalne zwiększnie liczebności grupy ;) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigboykr Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Jak znam życie, to pojedziecie w pierwotnym składzie. W każdym razie nie liczyłbym na radykalne zwiększnie liczebności grupy ;)Prorok, czy co? ;) Cytuj http://bigboykr.blogspot.com/ się powoli uzupełnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vola Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Pierwotny skład jest już wypróbowany i niezawodny :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMWolf Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 ...e tam prorok PESYMISTA raczej ...Kubuś fatalista... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horb Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Pierwotny skład jest już wypróbowany i niezawodny :crossy: I to w tym planowaniu jest najważniejsze :) Cytuj "Ja tylko nie wierzę w jednego więcej boga niż ty. Gdy zrozumiesz, dlaczego nie wierzysz we wszystkich pozostałych, zrozumiesz, dlaczego ja nie wierzę w twojego." Stephen Roberts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi