b3rni Opublikowano 12 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Nie łapcie mnie za literówki ;) A motocyklami jeżdziłem np: suzuki gsxf650 k8, CBR 900 RR FireBlade 96', CBF 500 06' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 13 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 jeśli chodzi o osobisty to 1 Masz jaja stary ^^ Tlka na pierwszy motocykl..... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 powiem Ci ze sie nie boje. A jezdzi sie nia przyjemnie bo mam zmieniona cala polke z przodu i zalozona kierownice taka bardziej pod streeta. Poza tym owiewka przednia porusza sie razem z lampa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 kierownice taka bardziej pod streeta. Poza tym owiewka przednia porusza sie razem z lampa. Chce zobaczyc ta TL-ke. Pokazesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 i ja też chętnie, jak jeździłeś już na tylu sprzętach masz poukładane w głowie i szacunek do maszyny to odwijaj śmiało, nie masz się czego obawiać :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Prosze bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukimaster Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Tak szablonowo odpowiem że podoba mi się kostka przy ganku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Masz bardzo orginalna TLke ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Stac to nic mu sie nie stalo bo sprawdzone, a amorka narazie nie ma. Przewiduje go jako kolejny wydatek. Jest jeszcze troche czasu bo narazie pogoda nie dopisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 14 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 To ze trzeba uwazac to wiem. Nie stety jak na zlosc po kupnie okazalo sie ze w tym motorku zostaly wymienione walki rozrzadu na sportowe. Teraz motorek nie ma 135 ale 150 KM. Ostatnio nawet dostalem propozycje kupna 2 koncowek REMUSa calych w karbonie bez zadnej ryski i nakladki na tylnu zadupek za 1000 zlotych. Ale mysli ze nie potrzeba do niego juz nic wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 łał masz motocykl jedyny w swoim rodzaju, ile dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 A co w nim takiego jedynego w swoim rodzaju? Zwykla przerobka sporta na golasa, ktorej przyczyna w 99% przypadkow jest dzwon. Pelno takich moto wokol. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivan161 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Limo a ironi to ty nie czujesz?? A Tlki w wersji N jeszcze nigdy nie widzialem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b3rni Opublikowano 15 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wiem ze nie ma TLKi w wersji N. Przekonałem się już dość dobrze, że osoby których nie stać na lepszy sprzęt wyśmiewają innych, szukając jak najwięcej wad w ich motocyklach. Gdybyście czytali z głową widzielibyście co napisałem 3 posty wyżej. Motocykl był sprawdzony. Jestem pewien, że nic mu nie jest, a to jak wygląda to moja sprawa. Akurat szukałem takiego motocykla i nic Wam do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Wiem ze nie ma TLKi w wersji N. Przekonałem się już dość dobrze, że osoby których nie stać na lepszy sprzęt wyśmiewają innych, szukając jak najwięcej wad w ich motocyklach. Gdybyście czytali z głową widzielibyście co napisałem 3 posty wyżej. Motocykl był sprawdzony. Jestem pewien, że nic mu nie jest, a to jak wygląda to moja sprawa. Akurat szukałem takiego motocykla i nic Wam do tego. Jesli do mnie pijesz to zechciej zauwazyc ze nie wysmiewam sie z Twojego motocykla. Nigdzie nie napisalem ze jest po dzwonie, tylko ze nic w nim wyjatkowego. I nie lecze w ten sposob kompleksow ze mam gorsze moto od Ciebie i nie stac mnie na lepsze, bo gdybym chcial to w kazdej chwili moglbym pojsc do salonu i kupic 2 nowe sportowe litry ale wole za ta kase kupic mieszkanie, a do jazdy wystarcza mi stara dobra bezawaryjna podzwonowa F3 przerobiona na golasa ;). Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi