agent 303 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Wtrącę małą dygresje w temacie. wiecie gdzie jest plac nauki jazdy albo zamknięte od użytku pare metrów kwadratowych typu plac nauki jazdy. Chciałem poćwiczyć ósemkę awaryjne hamowanie wolną jazdę i innne pierdoły tylko nie wiem gdzie a na uliczkach osiedlowych to nie chcę chodzi konkretnie warszawę i najlepiej w okolicy gocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 na terenie O.S. Polonez na Bródnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja jestem tak jak pisałem chętny na wyjazd w sobotę może być i stacja statoil o 10 i tak będę jechał z Wileńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano22 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Czołemja się chętnie dołączę. W niedzielę o 6.30 w Jankach, czy na Bemowie?pozdro ".....pasowałoby ustalić wstępnie godzinę - 6.30 to będzie dobrze na zbiórkę?..... A tak poważnie to fajnie byłoby jechać większą grupą ale z normalną prędkością bez wariactwa tak do 130 km/h. Ja na coś takiego się piszę." Godz: 6.30, niedziela -> pasuje, a co do miejsca to zobaczymy czy ktoś się dołączy, na razie do uzgodnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 więc jak z tą sobotą ilu chętnych na wyjazd i czy będziemy jechać jak będzie kiepska pogoda :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriano22 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 więc jak z tą sobotą ilu chętnych na wyjazd i czy będziemy jechać jak będzie kiepska pogoda :icon_question:pogoda ma być w niedziele bezdeszczowa "prawie bezchmurnie" 15 stopni, sobota 9 stopni z deszczem, ale to tylko prognozy,wiec może się jeszcze przesunąć słońce na sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Ja jadę w sobotę (mam nadzieje ze będzie ładna pogoda) 10:00 statoil (jak wczesniej pisałem). Dopisywać się kto chętny. 1. Bartek 2. ??? Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez bluszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś się wybiera i pasuje mu ekipa na rybkę?? proponuję:Miejsce zbiórki - 17.04 (niedziela) McDonald's w Jankach godz 6.00Godz. wyjazdu - 6.30Z uwagi na remonty Gierkówki i liczne zwężenia proponowana trasa. Predkość czoperowa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 (edytowane) A jadą jakieś mniejsze pojemności w sobotę ? Niestety mam chwilową zmianę motocykla z CBR 600 RR na CB 500E (golas) i oczywiste jest że z 600taki+ nie dam rady jechać. Jeśli jest ktoś kto jedzie z Warszawy lub okolic i ma zamiar jechać tak max 110 to poproszę o kontakt ;] gg: 2511609 Edytowane 12 Kwietnia 2011 przez Gogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Ja jadę w sobotę (mam nadzieje ze będzie ładna pogoda) 10:00 statoil (jak wczesniej pisałem). Dopisywać się kto chętny. 1. Bartek 2. ??? ja też się piszę na sobotę 1. Bartek 2. Paweł + kolega zx7r3. :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Jeśli ktoś się wybiera i pasuje mu ekipa na rybkę?? proponuję:Miejsce zbiórki - 17.04 (niedziela) McDonald's w Jankach godz 6.00Godz. wyjazdu - 6.30Z uwagi na remonty Gierkówki i liczne zwężenia proponowana trasa. Predkość czoperowa ;) 6.00 jest gitco do listy utrudnień na trasie, to nie jest najkrótsza, ale w niedzielę o świcie nie będzie raczej wielkiego ruchu, to może nie ma co się pchać wioskami i lepiej jechać najkrótszą, bo i przy okazji najszersza... http://www.gddkia.gov.pl/19/lista-utrudniengdyby zebrała się kolumna i ludzie potrafili jechać w kolumnie, wtedy jazda kolumną jednym z dwóch pasów jest dużo przyjemniejsza.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Może i nie będzie po za stadem motocykli lecących z Mazowieckiego, w każdym razie spotkamy się to zdecydujemy ostatecznie ;)Już wygląda, że będziemy lecieć w kilkanaście motocykli ale dla rybkowiczów jazda w kolumnie to norma ;)info jakie dostałem: leciałem gierkówką w sobotę - zwężenia takie, że jak samochody się zakorkują to możesz motocykla nie wbić i będziesz stać! Inna kwestia że w niedziele rano nie powinno być korków...gorzej z drogą powrotną. Przez końskie - po zjeździe z 9-ki jest co prawda 50km nienajlepszej nawierzchni, ale reszta drogi to cud miód orzeszki ... i widoki ładne :) Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikolajXJ Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 (edytowane) Jechałem wczoraj ma moto. Stałem z autami lub przebijałem się na 1 i 2 biegu, skokami. W stronę Częstochowy było lepiej, bo jest pobocze, więc się więcej jedzie, ale też dwójeczka i prędkość patrolowa.Ogólnie lipa. Plus w niedziele może być taki, że rano i nie będzie ciężarowek. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez MikolajXJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 dobra, w sumie co za różnica... :)ma być słonecznie i będzie git, niezależnie od trasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grizli12 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 ja z 4 kolegami ruszamy w sobote o godzine 14 z Okęcia, jezeli jest ktos chetny to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi