tra Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 ja też w sobotę planuje jechać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 proponuję wybrać jakąś miejscówkę na spotkanie wyjazdowe w sobotę 16.04 co myślicie np.Janki stacja benzynowa neste tylko o której godzinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souxie Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witam, jestem fotografką i marzy mi sie pojechać na Zlot Gwiazdzisty. Nie mam motocyklu i poszukuję osoby która jechałaby z Wawy do Częstochowy. Jako pasażer zrzucilabym sie na koszta benzyny,mam odp bhp (kask,odzież ochron) Byłam na pielgrzymce dotąd tylko raz bo unikam klimatów oazowych, generalnie wyszukuję ludzi takich jak ja, co niejedno wiedzą a mimo to (ostro) wierzą. Uwaga autoreklama: jako tow-podróży bylabym git. Dzieki z gory za pomoc. Cytuj Do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 witam, jestem fotografką i marzy mi sie pojechać na Zlot Gwiazdzisty. Nie mam motocyklu i poszukuję osoby która jechałaby z Wawy do Częstochowy. Jako pasażer zrzucilabym sie na koszta benzyny,mam odp bhp (kask,odzież ochron) Byłam na pielgrzymce dotąd tylko raz bo unikam klimatów oazowych, generalnie wyszukuję ludzi takich jak ja, co niejedno wiedzą a mimo to (ostro) wierzą. Uwaga autoreklama: jako tow-podróży bylabym git. Dzieki z gory za pomoc. jakoś dziwnie brzmi propozycja ale wrzuć fotkę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 jakoś dziwnie brzmi propozycja ale wrzuć fotkę ;) Koniecznie w bikini i ze sprzetem :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Czas się umówić na sobotę. Proponuje poniższe: 16 kwietnia (sobota)godzina 10:00Przelotowa ~130km/h (choć tutaj możemy negocjować) :) StatoilStatoil Polska. Stacja paliwAleja Krakowska 269Warszawa co wy na to? Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez bluszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Czołemja się chętnie dołączę. W niedzielę o 6.30 w Jankach, czy na Bemowie?pozdro ".....pasowałoby ustalić wstępnie godzinę - 6.30 to będzie dobrze na zbiórkę?..... A tak poważnie to fajnie byłoby jechać większą grupą ale z normalną prędkością bez wariactwa tak do 130 km/h. Ja na coś takiego się piszę." Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez Karo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souxie Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jakoś dziwnie brzmi propozycja ale wrzuć fotkę ;) Koniecznie w bikini i ze sprzetem :icon_mrgreen: Nie zadzierajta Chłopy bom wierząca grrr!!Wrzuciłam Wam profilowe, a od potencjalnego kierowcy też poproszę fotkę ze sprzętem ;) "Dziwnie brzmi propozycja" jeśli dziwnie to dlatego że ludzie trzymają się konwenansów, nudnych szablonów zachowań, nawet jak przynależa do pozornie 'wyluzowanej' kultury moto - to widać wyżej - są uwiązani w mieszczaństwie i konwenansach ;D Jasno określiłam mój cel: fotki, wyprawa do czestochowy msza 'z pazurem' To niby takie szalone?, Chłopaki uznały że to prop matrymonialna? ;) Gdzie tam, pare godzin wspolnej przejazdzki, moze znajdzie sie wspolny jezyk, mozna podczas przystankow costam pogadac, jak juz pisalam zrzucam sie na koszta, a w czestochowie bym fotki robila i powrot sobie zalatwie sama. Cytuj Do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 jakoś dziwnie brzmi propozycja ale wrzuć fotkę ;) Koniecznie w bikini i ze sprzetem :icon_mrgreen: Nie zadzierajta Chłopy bom wierząca grrr!! Wrzuciłam Wam profilowe, a od potencjalnego kierowcy też poproszę fotkę ze sprzętem ;) "Dziwnie brzmi propozycja" jeśli dziwnie to dlatego że ludzie trzymają się konwenansów, nudnych szablonów zachowań, nawet jak przynależa do pozornie 'wyluzowanej' kultury moto - to widać wyżej - są uwiązani w mieszczaństwie i konwenansach ;D Jasno określiłam mój cel: fotki, wyprawa do czestochowy msza 'z pazurem' To niby takie szalone?, Chłopaki uznały że to prop matrymonialna? ;) Gdzie tam, pare godzin wspolnej przejazdzki, moze znajdzie sie wspolny jezyk, mozna podczas przystankow costam pogadac, jak juz pisalam zrzucam sie na koszta, a w czestochowie bym fotki robila i powrot sobie zalatwie sama. Odp ew tez facebook 'zuzanna zdziarska' Nie no spoko. Jedno kluczowe pytanie. Dlaczego na fejsie masz Gender: Male? Nie wspomne o Interested in: Male and woman :D Lewa w górę!!! PS: Ja się boję jezdzić z kimś na moto więc tak czy siak odpadam ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 (edytowane) Czołemja się chętnie dołączę. W niedzielę o 6.30 w Jankach, czy na Bemowie?pozdro".....pasowałoby ustalić wstępnie godzinę - 6.30 to będzie dobrze na zbiórkę?..... A tak poważnie to fajnie byłoby jechać większą grupą ale z normalną prędkością bez wariactwa tak do 130 km/h. Ja na coś takiego się piszę."Karo, zapewne będą się zbierać różne grupy i grupki w niedzielę z samego rana. Jeśli Ci odpowiada możesz dołączyć do nas (na rybkę??) prawdopodobnie z BP/McDonalds za Jankami, konkretne info co do godziny wkleję bliżej terminu. Koniecznie w bikini i ze sprzetem :icon_mrgreen:majki piszesz aby pisać? Byś lepiej pomógł koleżance czy się boisz jak kolega bluszczy? :DDaję pierwszeństwo 'wolnym i odważnym' kolegom, jeśli żaden się nie znajdzie służę pomocą Edytowane 8 Kwietnia 2011 przez zappa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souxie Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Czołemja się chętnie dołączę. W niedzielę o 6.30 w Jankach, czy na Bemowie?pozdro".....pasowałoby ustalić wstępnie godzinę - 6.30 to będzie dobrze na zbiórkę?..... A tak poważnie to fajnie byłoby jechać większą grupą ale z normalną prędkością bez wariactwa tak do 130 km/h. Ja na coś takiego się piszę."Karo, zapewne będą się zbierać różne grupy i grupki w niedzielę z samego rana. Jeśli Ci odpowiada możesz dołączyć do nas (na rybkę??) prawdopodobnie z BP/McDonalds za Jankami, konkretne info co do godziny wkleję bliżej terminu. Koniecznie w bikini i ze sprzetem :icon_mrgreen:majki piszesz aby pisać? Byś lepiej pomógł koleżance czy się boisz jak kolega bluszczy? :DDaję pierwszeństwo 'wolnym i odważnym' kolegom, jeśli żaden się nie znajdzie służę pomocą "jeśli żaden się nie znajdzie służę pomocą" Dzięki za 'ew.awaryjną propozycje' :) ps. fajna ksywa. Cytuj Do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 majki piszesz aby pisać? A co ?Kotke w worku brac ? :icon_mrgreen: Never Nie zadzierajta Chłopy bom wierząca grrr!! Ja tez wierze :icon_mrgreen: W to co zobacze i dotkne :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souxie Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 majki piszesz aby pisać? A co ?Kotke w worku brac ? :icon_mrgreen: Never Nie zadzierajta Chłopy bom wierząca grrr!! Ja tez wierze :icon_mrgreen: W to co zobacze i dotkne :buttrock: MajkelPl: - "brać" "zobaczyć" dotknąć" ? Przepraszam bardzo gdzie tu jest moderator? Cytuj Do przodu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 "brać" "zobaczyć" dotknąć" ? Praktyk - Pragmatyk :icon_mrgreen: Modek wyruszyl juz na kolanach do Czestochowy :buttrock: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Wracając do tematu. Jedzie ktoś w sobotę? Było kilku chętnych ale nie widze teraz zainteresowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi