majkelpl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Aw niedziele na Mszę :notworthy: TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaChyba na taka ..... :wub: :buttrock: :icon_twisted: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KITKA Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 TaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaChyba na taka ..... :wub: :buttrock: :icon_twisted:[/quote Majkel :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:! taka :wub: to w sobotę, a w niedzielę to będzie tylko :notworthy: :P ! ------------------------------ :crossy: Miłość do motocykli nie przemija, bo przemija tylko czas w którym żyjemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 10 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2011 Prosze Cie ....Na mszy to ostatni raz bylem .... na swoim slubie :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 20 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2011 Brawo Kitka!!!!!!Jezeli masz nowe oponki to chyba z wami polece. poydrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oscar Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Ja jeszcze nie wiem czy będę jechał i kiedy, ale jeśli już to w grupie 160km/h+ Cytuj BMW F650GS - obecnie, na bezdroża; BMW K1200R Sport "Black Edition" - poległ w boju; BMW F800S - poszedł w dobre ręce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Brawo Kitka!!!!!!Jezeli masz nowe oponki to chyba z wami polece. poydrawiam Nie zapominaj o nas ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 O nas? To znaczy o kim?Poza tym jeszcze nie wiem czy jade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent 303 Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Chętnie dołączył bym do waszej grupy tylko stawiał bym na wyjazd w niedzielę . Spróbuje jeszcze kumpla zwerbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 23 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 O nas? To znaczy o kim?Poza tym jeszcze nie wiem czy jade. O mnie i Joli. Jc. to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolczu21 Opublikowano 24 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2011 O nas? To znaczy o kim?Poza tym jeszcze nie wiem czy jade. O mnie i Joli. Jc. to daj znać Jakiej Joli?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogo Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 O nas? To znaczy o kim?Poza tym jeszcze nie wiem czy jade. O mnie i Joli. Jc. to daj znać Jakiej Joli?:) Poznasz. Nie róbmy offa ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
śliwka Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Witam to o której start z Janek bo bym się dołączył :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Witam jestem zainteresowany wspólnym wyjazdem do Częstochowy w sobotę z tego co się orientuję to i kolega chce jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel25001 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 halo halo co jest nikt nie jedzie w sobotę do Częstochowy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bluszczy Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2011 halo halo co jest nikt nie jedzie w sobotę do Częstochowy ??? Hej! Ja sie wybieram w sobotę. Możemy się ustawić jakoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi