jimi11 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Chwale sie. Wrocilem na kolach :D Wialo sandalem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monter_ Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja worków niebieskich używałem jako przeciwdeszczówki jak kiedyś kumpel kupił "gucia". Tylko wtedy cały dzień lało a było 600 kilometrów do przejechania. Ale zawsze to przygoda. Gratki Jimmi :flesje: Cytuj lewa noga: http://forum.motocyk...__1#entry782383 prawa noga: http://forum.motocyk...__fromsearch__1...i tak wszyscy umrzemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jbpsp Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Gratki :) I oby bez odmrożeń ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja worków niebieskich używałem jako przeciwdeszczówki jak kiedyś kumpel kupił "gucia". Worki fakt ze duzo daly, ale myslalem ze bedzie lepiej. Chyba trzeba by pomyslec nad jakimis warstwami przeplatanymi :P Dzieki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 spoko. Jest motór jest impreza ;-). Miłego używania. ps worki tez grubsze z Jana niezbędnego są spoko, a w skrajnych przypadkach to i gazety w spodnie się wkładało na kolana. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimi11 Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 i gazety w spodnie się wkładało na kolana. Tez praktykowalem ;-) Obecnie mam zalozone Pirelli Diablo, ale opone z tylu mam do zmiany. Zakladac tez diablo czy np. metzelera Z6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi