arturkolarz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witam Kupuje motor enduro który ma być mocny dość lekki i bardzo żywotny. Czytałem o drz 400 wydaje sie że spełnia te wymagania. Mam kilka pytan do osób które jeździły na tym moto. Jak tam jest z mocą. Czy motor na 1,2 pójdzie na kolo z samego gazu bez podrywania kierownicą? Dużo osób pisze ze jest to motor długowieczny, wielu pisze tez ze tak nie jest?(Oczywiście motor nie bedzie katowany czasem tylko jakies sprinty. Czy zmieszczą się na nią 2 osoby? Moze macie jakies inne motory do zaoferowania , jakies swoje typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MartinBikesManiac Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czy motor na 1,2 pójdzie na kolo z samego gazu bez podrywania kierownicą? Dużo osób pisze ze jest to motor długowieczny, wielu pisze tez ze tak nie jest? Bez żadnego problemu pójdzie na gumę (jak jest zdrowy). Co do długowieczności jak kupisz dobry model go nie będziesz katował ostro a serwis regularny robił to spoko polatasz.W 2 osoby nie bardzo to nie dr 600/650,ale dla chcącego nic trudnego.Jak ostro chcesz polatać lepiej dołożyć i kupić rmz/crf.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 bez woli kierowcy nie pójdzie na kapcia, nie ma takiej opcji, co najwyżej uniesie przód na 20-30cm i koniec :) mowa o wersji E, Skę wciąga szybszym zaworem :flesje: Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturkolarz Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedzi. Wie ktoś może do którego rkou produkowana była honda XR 650R? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Dzięki za odpowiedzi. Wie ktoś może do którego rkou produkowana była honda XR 650R? W 2006 roku były jeszcze dostępne nowe w salonach Hondy. Czy były jeszcze później produkowane to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łukasz1993 Opublikowano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Ja mam S-ke na przełożeniach 14/44 i wydech CRD to na koło idzie mi ładnie z 1 oczywiscie na twardym a na 2 to trzeba go z gazu troche rozkołysac zeby uniesc koło na 20 cm:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi