RaY Opublikowano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2011 Witam, użytkuje ktoś z forumowiczów nową Pegaskę? Jak wrażenia / opinie? Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 7 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2011 a z którego rocznika Cię interesuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 a z którego rocznika Cię interesuje? Witam, jak napisałem w 1 poście - nowa. Coś koło 2009. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sumadax Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 sorki, nie dopatrzyłem, ja miałem staruszkę jeszcze na rotaxie, więc nie pomogę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brutus333 Opublikowano 27 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2011 Miałem i szybko się pozbyłem. Moto strasznie drogie w utrzymaniu, ceny i dostępność części masakra. Plusy to ładny design, super prowadzenie. Motocykl dobry na trzeci w rodzinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi