Aerox96 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witam, jak napisałem w temacie to będzie mój pierwszy sezon motocyklowy. Zaczynam od skutera marki Yamaha Aerox. Z mojej strony kieruję prośbę do Was doświadczonych bikerów o wskazówki na pierwszy raz, bo jak wiadomo doświadczenie przychodzi z czasem. Z góry wielkie dzięki i życzę szerokich dróg w nowym sezonie który rozpoczyna się 17 IV 2011r. w Częstochowie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Witaj. Czytaj . I kup motocykl po tym skuterze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witaj. Oczy do okola glowy i musisz myslec nie tylko za siebie ale tez za innych uzytkownikow drog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrbravo Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 jak mogles kupic skuter?! simsony, romety ale skuter???? co sie z wami dzieje dzieciaki... ? :icon_rolleyes: Cytuj General description: aktualnie brak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FhissT Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 pokolenie emo... :banghead: tak jak kolega pisze nade mna... lepiej bylo kupić np simsona s51. to przynajmniej ma duszę. skuter dobry na miasto dla dziewczyny. przemyśl to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.051 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 gratuluje kolego!! tymi wyżej się nie przejmuj, wg. nich każdy powinien zaczynać od 20/30sto letniego ogryzka bo niby mają duszę :biggrin: takie domobile to są dobre ale dla koneserów ciesz się z jazdy, taki skut to świetny środek lokomocji po mieście, do szkoły czy po bułki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
honda500 Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Nie licząc jazdy Komarem czy WSK-ą po polach to jazdę po ulicy również zaczynałem właśnie od Simsona. Zadbany egzemplarz jeszcze chwilę pojeździ, a i też jest zabawa z biegami i w ogóle ciekawiej niż automat na skuterze:p A nawet 90 wyciągnąłem raz i licznik się zaciął;p Cytuj Motogen - motocykle to nasze całe życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edi73 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Gratuluje. Nieważne na czym ,ważne że jeździsz . To fakt że z biegami i klamką sprzęgła byłoby ciekawiej pozd. Edytowane 12 Lutego 2011 przez edi73 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahim711 Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 Żeby to by jeszcze skuter chiński, a to porządny Aerox:) Zapodaj jego fotki. Pozdro :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi