Fausto Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Ja też pisałbym się na wyjazd do Włoch.. być może z kolegą. Bywałem we Włoszech kilka(naście?) razy i nigdy nie miałem doświadczeń o jakich piszesz. Ceny nie są wysokie, ludzie przyjaźni. Co tu dużo mówić. Włochy to światowa stolica motocykli. Chyba nigdzie w europie takich tras jak tam nie uświadczysz. Nie wspominam już o wspaniałym jedzeniu.. Hiszpania to moim zdaniem kiepski pomysł. Jak już koniecznie nie Italia to może Chorwacja? Chorwację i Grecję zaliczyłem w ubiegłym roku. Relacja i zdjęcia są na moim blogu. Cytuj www.harleyman-harleyman.blogspot.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jezeli chodzi o te kradzierze to rzeczywiscie od Rzymu w dol sa, glownie to rumuni i albanczycy oraz marokanczycy.Przedewszystkim duze skupiska gdzie przewija sie duzo ludzi tam moga szybciej znalezc potencjalna ofiare i szybciej sie ukryc.Najpewniejszym sposobem na dokumenty i na kase torebka na pasku zawieszona na szyi i pod koszulka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stingerpl Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Jezeli chodzi o te kradzierze to rzeczywiscie od Rzymu w dol sa, glownie to rumuni i albanczycy oraz marokanczycy.Przedewszystkim duze skupiska gdzie przewija sie duzo ludzi tam moga szybciej znalezc potencjalna ofiare i szybciej sie ukryc.Najpewniejszym sposobem na dokumenty i na kase torebka na pasku zawieszona na szyi i pod koszulka. No to sprawa się wyjaśnia. Nigdy nie byłem na południe od Rzymu.. może stąd moje pozytywne doświadczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faith Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Próbowałem wysłać Ci wiadomość na priva ale z tym forum coś dziwnego się dzieje. Wiadomości nie przechodzą, jestem zalogowany a każe mi się logować jeszcze raz, jak się zaloguję to ginie mi tekst wiadomości i temu podobne atrakcje. Ponieważ, nie mogę wysłać Ci priva to piszę tutaj. Po rozeznaniu "ogólnej sytuacji" większość kolegów z, którymi mieliśmy jechać zdecydowała, że zmieniamy cel i trasę wyjazdu. Jedziemy w stronę Hiszpanii. Mamy dwa tygodnie czasu i zobaczymy dokąd uda nam się dojechać. Trasa przejazdu do ustalenia.. Obraz Włoch jest na tyle niekorzystny, że nie widzę powodu żeby za własne pieniądze fundować sobie jakikolwiek dyskomfort. Jeśli Włosi chcą zarabiać na turystyce to muszą zmienić wizerunek swojego kraju i to ich problem jak to zrobią. Jest całe mnóstwo miejsc w Europie, gdzie można pojechać i miło spędzić czas bez "włoskiej specyfiki". W ubiegłym sezonie byłem motocyklem na Bałkanach i w Grecji i było super.. Mój gg jest: 1234911. Jeśli ktoś chce pogadać to zapraszam.. Panowie, coście się tak przestraszyli tej Italii, takich samych historii można się naczytać o każdym z krajów, bo w każdym kraju są złodzieje i przestępcy. Przecież wszyscy jeździemy po Polsce :buttrock: więc znając "polską specyfikę" włoska nie powinna Was przerażać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrev66 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dokładnie masz racje.Ja znając realia Włoch zdecydowałem się zrobić tur-de Italia.Zapraszam na wspólną wyprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Racja nie ma sie co bac, wystarczy troszke wiecej rozwagi i nic sie nie stanie. Kradna tak jak wszedzie w jednych miejscach wiecej w drugich mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi