Robas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Najlepiej to się nie umawiać tylko decyzja na szybko.Ja już Pepikowo mam zaliczone w niedziele :)jaką traske zrobiłeś? Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 termin Rozi!!! ja teraz prawdopodobnie jak na razie bede mial troche czasu bo zwalniam sie z roboty :icon_mrgreen: co ty zwariowałeś taką robotę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak tylko się zarejestruję jako bezrobotny daję na siodło i jestem u Ciebie na 2 tygodnie ;) - zjedziemy całe beskidy :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Pany pany wie Ktoś jak tam wyglądają okolice Jesenika Sumperka oczywiście pod względem jakości asfaltów i piasku na drodze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jak tam panowe Rozi?Robas? lecimy na Jasną Górę?? Fazer już na ukończeniu już odpalony jeszcze tylko zawias przód do poskładania i łożyska nowe do koła i ogień:D Jak Go usłyszałem to aż się człowiek wzruszył:D Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pany pany wie Ktoś jak tam wyglądają okolice Jesenika Sumperka oczywiście pod względem jakości asfaltów i piasku na drodze ?Byłem trochę gdzie indziej ale wszędzie jest trochę piasku.Ale nie ważne i tak jest super a Jasenik piękne miejsce.Kolega pytał jak leciałem ale ja przez Cieszyn ruszam a wy chyba innym przejściem.Robię kółko prze Stare Hamry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak tam panowe Rozi?Robas? lecimy na Jasną Górę?? Fazer już na ukończeniu już odpalony jeszcze tylko zawias przód do poskładania i łożyska nowe do koła i ogień:D Jak Go usłyszałem to aż się człowiek wzruszył:Dja jestem chętny, a potem odrazu do czech na 3 dni? :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak tam panowe Rozi?Robas? lecimy na Jasną Górę?? Fazer już na ukończeniu już odpalony jeszcze tylko zawias przód do poskładania i łożyska nowe do koła i ogień:D Jak Go usłyszałem to aż się człowiek wzruszył:Dja jestem chętny, a potem odrazu do czech na 3 dni? :)Ja nie dam rady do czech PRACA a te czechy można by zaliczyć na weekendzie majowym Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jak tam panowe Rozi?Robas? lecimy na Jasną Górę?? Fazer już na ukończeniu już odpalony jeszcze tylko zawias przód do poskładania i łożyska nowe do koła i ogień:D Jak Go usłyszałem to aż się człowiek wzruszył:Dja jestem chętny, a potem odrazu do czech na 3 dni? :)Ja nie dam rady do czech PRACA a te czechy można by zaliczyć na weekendzie majowymwtedy to ja będę już myślał o Szkocji, poza tym z córką pewnie spędzę część albo cały ten weekend... więc jak już to tylko w najbliższym czasie :) Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to jak koledzy z Rzeszowa? :) lecicie na Jasną Górę bo my z poznania prawdopodobnie będziemy w parę sprzętów :) wczoraj uzbieralem 25 punktów ku.wa mać :evil: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_fzs Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to co po prawku? egzamin cię czeka?? ja czekam na sprzęta jak odbiore to napisze czy lece Cytuj "Podczas dobrej jazdy na motocykluprzeżywasz więcej w ciągu 5 minutniż niektórzy ludzie przez całe swoje życie." Burt Munro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 to jak koledzy z Rzeszowa? :) lecicie na Jasną Górę bo my z poznania prawdopodobnie będziemy w parę sprzętów :) wczoraj uzbieralem 25 punktów ku.wa mać :evil:Gratulacje ale zdolny kolega :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 egzamin :( Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sgregor242 Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Współczucie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Naprawdę zatkało mnie i mojego ojca jak mu powiedziałem :eek: Robas proszę w imieniu wszystkich ciekawskich uchyl rąbka tajemnicy jak zarobiłeś te punkty?? Z góry Dzięki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi