Robas Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 ja i 2 moich kumpli ale oni to tak na 50 % :) Ty i Seba no i jeszcze chyba z 2 riderów się deklarowało na forum z tego co pamiętam :) no Panowie który potwierdza obecność? :) 11 może być tylko nie przejedźcie znowu miejscówki, żebym nie czekał 1,5 godz... :icon_evil: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiwor Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 A propo policji. W miastach jak bozia przykazała, pow. 40km/h więcej i trzeba kaucję zostawić na miejscu 6000 koron lub zabierają moto na parking policyjny. Później w wyznaczonym terminie trzeba zgłosić się do najbliższego urzędu miasta gdzie złapali i w zależności o ile więcej pow. 40km/h(jest taryfikator) startuje się od 5000 koron mandatu, 1000 koron za spotkanie z miłymi paniami i 6 miesięcy zakaz poruszania się pojazdami po Czechach, za złamanie tego zakazu, nie pamiętam ile, jakaś masakryczna suma.(tak było w tamtym roku) Poza miastami policji praktycznie nie ma. Cytuj Notoryczny kłamca :icon_twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 16 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 wobec tego wstępny termin: 25 marca godz. 11.00 na stacji w Bolesławcu :buttrock: :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter 1600 Opublikowano 16 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2011 Poza miastami policji praktycznie nie ma. Na policję trzeba uważać w okolicy starych przejść granicznych.Mogą stać nawet po polskiej stronie.Często zatrzymują samochody, motocykle rzadko. Cytuj 2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nareszcie forum odpaliło i oby jak najdłużej bez awarii Ja potwierdzam gotowość na 25 marca :lalag: Ewentualnie jeżeli zrezygnuję to tylko z powodów czysto atmosferycznych ale zakładam że będzie słonecznie i ciepło hehe :icon_mrgreen: Jak by ktoś był uprzejmy to proszę podać namiary na tą stacje w bolesławcu żeby nie było że 24 marca forum się zawiesi i nie będzie wiadomo jakiej stacji mamy szukać. z góry dziękówa za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Nareszcie forum odpaliło i oby jak najdłużej bez awarii Ja potwierdzam gotowość na 25 marca :lalag: Ewentualnie jeżeli zrezygnuję to tylko z powodów czysto atmosferycznych ale zakładam że będzie słonecznie i ciepło hehe :icon_mrgreen: Jak by ktoś był uprzejmy to proszę podać namiary na tą stacje w bolesławcu żeby nie było że 24 marca forum się zawiesi i nie będzie wiadomo jakiej stacji mamy szukać. z góry dziękówa za infoto chyba nie była awaria bo jak widać troszkę się pozmieniało.termin jest oczywiście elastyczny, zależny od pogody, jeśli nie będzie dobrych warunków wyjazd będziemy zmieniać na następne weekendy.podaję linka do mapy ze stacją Orlenu :) http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Orlen+%C5%82%C4%85ka+przy+Boles%C5%82awiec,+A4&aq=&sll=51.30894,15.599899&sspn=0.091857,0.217667&ie=UTF8&hq=Orlen+%C5%82%C4%85ka&hnear=A4&ll=51.430039,15.737915&spn=0.732915,1.741333&z=9 mój tel masz na PW Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 to chyba nie była awaria bo jak widać troszkę się pozmieniało.termin jest oczywiście elastyczny, zależny od pogody, jeśli nie będzie dobrych warunków wyjazd będziemy zmieniać na następne weekendy.podaję linka do mapy ze stacją Orlenu :) http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Orlen+%C5%82%C4%85ka+przy+Boles%C5%82awiec,+A4&aq=&sll=51.30894,15.599899&sspn=0.091857,0.217667&ie=UTF8&hq=Orlen+%C5%82%C4%85ka&hnear=A4&ll=51.430039,15.737915&spn=0.732915,1.741333&z=9 mój tel masz na PW Dzięki za ekspresową odpowiedź Robas tel zapisany :lalag: Potrzebuje porady i opinii od was koledzy w sprawie nawigacji. Przymieżam się do zakupu jakiegoś bajeru który mi wskaże drogę i cholerne radary bo mój wzrok nie lubi się koncentrować ani na znakach ani na wypatrywaniu radarów w związku z tym mam zamiar sobie uprzyjemnić podróże i zakupić cudo zwane NAWIGACJĄ. Jestem blady w temacie i jeszcze w ogóle nie zacząłem grzebać i szukać, a najlepiej zacząć od zebrania opinii od ludzi którzy czają temat. Nie interesuje mnie warta fortune zabawka lecz funkcjonalna bezawaryjna i w której bateria trzyma długo za rozsądne pieniądze. Jeżeli używacie nawigację lub macie jakieś informacje jaki model najlepiej się spisuje to chętnie wysłucham opinii z Podziękowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 już nie mogę doczekać się latania :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 26 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Robas ty piszesz że nie możesz się doczekać latania. Ja już stany depresyjne przeżywam bo w przebłyskach wiosny nakręciłem już ładnych parę kilosów i od czasu jak zima doje**ła ponownie kiedy byłem pewien że wiosna się zacznie. Ja jak nie jeżdże to żyje w stanie agonii (poważnie gadam). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Ja jak nie jeżdże to żyje w stanie agonii (poważnie gadam).dobre :lalag: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 czuję coś w kościach i po tym co się dzieje, że będzie trzeba co najmniej z tydzień przełożyć wypad ale będziemy ugadywać się na bieżąco :)pogoda świetna, sucho, tylko ta temperatura... :banghead: jutro jednak chyba przelecę się kawałek bo nie można bezczynnie patrzeć na to słońce... :angry: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) Sześć ja śniegu mam po kolana a ty o lataniu piszesz za tydzień jeszcze na desce w Słowacji chcę pośmigać. Edytowane 3 Marca 2011 przez ROZI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Sześć ja śniegu mam po kolana a ty o lataniu piszesz za tydzień jeszcze na desce w Słowacji chcę pośmigać.myślałem, że w ogóle gdzieś wyemigrowałeś do ciepłych krajów bo w ogóle Cię nie widać... mi nie udało się pojeździć tej zimy :( ja zaraz wsiadam chyba na moto i runde zrobię :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROZI Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :icon_biggrin: pogoda ładna się robi to jak z Czechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 9 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 :icon_biggrin: pogoda ładna się robi to jak z Czechamio 13tej urywam się z roboty i wsiadam na bika i latam po moich terenach :) do niedzieli ma być ładnie to trzeba wykorzystać bo potem nie wiadomo co jeszcze będzie. jak będzie ładnie i temperatura w miarę to polecimy a jak nie to przesuniemy wyjazd o tydzień. ktoś tu pisał, że odcinek za frydlandem może być ośnieżony i tego się boję...fajnie się tam leciało w październiku ale pod koniec marca faktycznie może tam byc nieciekawie... Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi