Magik Opublikowano 13 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 po wielu za i przeciw wybór padł na ADV 990 i w ndz takiego też kupiłem. Ale dałem sobie pewnego rodzaju ultimatum - jeśli nie będę go wykorzystywać w terenie to po sezonie max 2 wymiana na SMT :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy76 Opublikowano 15 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2018 Gdzie foty? :rolleyes: Cytuj pis(s) off🦆 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 19 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Gdzie foty? :rolleyes: to tak na szybko :) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio4trek8 Opublikowano 12 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2020 Mam Sm z 2008 roku i jest to moto , które daje 100% fanu z jazdy, nie trzeba pic kawy. Z rana wystarczy się przejechać a co do spalania to również jak kolega wyżej robię Ok 220 km na zbiorniku a do 6,5 l spalanie nie udało mi się nigdy dojść , bo tym moto nie da się wolno jeździć , on poprostu tego nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi