wojtengi Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 jakoś ten temat mi umknął :banghead: ..jak dobrze policzyłem to jestem 15 :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robrze Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Witam wszystkich.16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 29 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2011 Byłem dzisiaj w Bielawie. Był ktoś z kolegów MT-kiem z forum bo widziałem jedna sztukę ładną. A pokaz był fantastyczny co oni na tych swoich maszynach wyprawiają.... cuda! Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam wszystkich! Od 2 dni jestem posiadaczem MT-ka :) :). Wychodzi na to że z nr 17 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Witam,widze,że z moich rejonów jesteś,mam laske w gostyniu,więc może sie kiedyś trafimy,ja niestety chyba w weekend pozbęde sie MTeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2011 Tak tak rejon ten sam. Ja w poniedziałek sprzedałem BMW Rockstera, a we wtorek dosiadłem MTka. Teraz przystosowuje się do prowadzenia tej lokomotywy :) Jak narazie same pozytywy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 28 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2011 Witam, liczyłem i liczyłem i wychodzi mi, że jestem 21 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba07 Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Witam "większych" braci... :notworthy: nie znalazłem zbyt wielu tematów o MT-03, a że MT to jedna wielka rodzina...Witam się z wami serdecznie (może kiedyś i ja przesiądę się na 01, na razie bawię się na 03) :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pozdrawiam wszytkich i witam na forum . od czerwca pomykam na MT-01 P.s Zsakul czy kolo Jurka w Bełchatowie to ty byles? i chyba 22 jestem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 pozdrawiam wszytkich na forum i klaniam sie jako ten świezak i nowy posiadacz MT-01 p.s Adasko444 daj sygnal , troszke sie kręce po Częstochowie i okolicach , ale MT-eka nie widzialem , chętnie pogadam . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zsakul1978 Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 (edytowane) Słoma, oczywiście, że byłem. Juras to jedyn gość ze znanych mi, któremy nie boję się moto do serwisu oddać :) A widzieliśmy się kiedyś?Z miesiąc temu jak przyjechałem do Jurka, to ktoś na MT'eku na tablicach z Częstochowy własnie odjeżdżał, to Ty byłeś? (a jak znasz go dobrze to możesz mu krzyknąc, że już nawet w Częstochowie słychać, że Lgockie pola Jeep'em rozjeżdża :P ) Edytowane 4 Lipca 2011 przez zsakul1978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słoma Opublikowano 4 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 no znam go juz kilka lat:P to ja :P pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 MTeki muszą strzelac i prychac jak tego nie robią znaczy,że są zepsute :icon_mrgreen: Dzisiaj wieczorem w Gostyniu niedaleko Lidla mijałem sie z czarnym MTekiem,jechałem srebrnym VZRem,czy to był ktoś z szanownych kolegów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Kręciłem się dzisiaj wieczorkiem kolo Lidla, ale żadnego VZRa nie zauważyłem. Z tego co wiem to jest chyba jeszcze jeden czarny w Gostyniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 7 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 (edytowane) To był czarny MTek na oryginalnych wydechach i atrapy wlotu powietrza też miał czarne,a MTeką z Gostynia służe pomoca wrazie jakis problemów z MT,latałem takim sprzętem 3 lata i zrobiłem 30tys,km więc troche o nim wiem :biggrin: i powiem szczerze,że złego słowa na temat tego modelu powiedziec nie moge :buttrock: Edytowane 7 Lipca 2011 przez maciej MT01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi