D0minik Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 czemu mieszkam tak daleko :banghead: :banghead: :banghead: też bym chętnie polatał w towarzystwie eMTekowców :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witamy nowego posiadacza MTeka,niech moment obrotowy bedzie z Tobą :buttrock: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Adaś26 pozdrawiam. Dzisiaj jakiegoś MTkowca widziałem w Żmigrodzie. Cytuj Speed Triple 2009r, Iż49 1956r, Jawa 350 Panelka + kosz Velorex 1969r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel33 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Ja jestem jaknajbardziej za tym aby sie spiknąc na wspólne loty,mi osobiście bardziej odpowiadają niedziele bo w soboty pracuje ale to kwestia do dogadania :buttrock:Oleśnica chętnie się pisze. :crossy: LECICIE MOŻE DO CZĘSTOCHOWY? JA BĘDĘ :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 to w czwartek podjedz na chudów się pochwalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tesciu Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 jot 23 no to moze wpadniesz do Piekar nas tu jest 3szt. MT :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 bardzo chętnie. musimy się zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Czy któryś z kolegów będzie jutro na motobazarze we Wrocku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam. Byłem dzisiaj na otwarciu sezonu we wrocku MotoSerca na wyspie słodowej. Ktoś z MT-kowców był?Jutro lecę na Częstochowe spotkanie o 7 na stacji Orlen obok korony, jak by byli chętni to zapraszam. Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 msza o 10.00 może spotkam jakiegoś mt-ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Ja Częstochowe sobie odpuszczam,ale będe na bazarze jakby co :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V-Crazy Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Witam, kilka dni temu kupiłem MT-01 z 2005 r. Pozdrawiam wszystkich MT-kowców :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot 23 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 częstochowa zaliczona, naliczyłem 4 mt -ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacekmt-01 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 No ja też byłem w częstochowie, nic nie widziałem bo stałem w kolejce za żarciem :wacko: Cytuj MOTOCYKLE SĄ JAK WÓDKA,PRAWDZIWA JAZDA ZACZYNA SIE OD LITRA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielos82 Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Witajcie!Właśnie sprzedałem moją ukochaną Hayabuse i szukam MT01, powiedzcie mi czy są gdzieś dostepne zdjęcia w jakiej kolorystyce wychodziły egzemplarze w kolejnych latach. powiem szczerze ze jak patrze na niektore egzemplarze w polsce to włos się jezy bo niewiem czy ktoś wiejski tunning odstawia czy moto było malowane po dzwonie z góry dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi