Dar Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Szukam czachy dla mojej F4. Na stronce piszą, że "Owiewki, które Państwu oferujemy są wiernymi kopiami oryginałów, posiadają wewnątrz wszystkie potrzebne uchwyty i otwory" Na allegro dobra owiewka to koszt ok. 400zł, więc może lepiej dołożyć te dwie stówy i mieć nówkę sztukę? Warto zaufać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Te "wierne kopie" czasem potrafią nie pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRO-MOTOR Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Z doświadczenia powiem że nie są warte swojej ceny. Są uchwyty ale dziury pod same śruby musisz wywiercić sam. Cytuj Serwis, sprzedaż motocykli i samochodów osobowychOstrów Mazowiecka793736001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 22 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Szukam czachy dla mojej F4. Na stronce piszą, że "Owiewki, które Państwu oferujemy są wiernymi kopiami oryginałów, posiadają wewnątrz wszystkie potrzebne uchwyty i otwory" Na allegro dobra owiewka to koszt ok. 400zł, więc może lepiej dołożyć te dwie stówy i mieć nówkę sztukę? Warto zaufać? siemanko ludzie chetnie wam pomoge.. i jesli napiszecie co potrzeba to moge sie u nas porozgladac , moze ceny beda przystepne Reka Reke myje .... czyz nie tak?? moze ja bede potrzebowal cos z Ojczyzny .... wtedy poprosze o wasza POMoc siemka AbiV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi