gixer1100 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam czy znacie jakieś tory crossowe w wawie i okolicach gdzie mogą jeżdzić totalnie początkujący i wypożyczać sprzęty? Nikt nie odpowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Torów w wawie i okolicy jest kilka: łomianki, tor przy sklepie olek motocykle, tor za wałem miedzeszyńskim czy góra kalwaria , ale przy żadnym nie ma opcji na wypożyczanie sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Witam zapraszam do naszego klubu motocrossowego GKM motocross , który znajduje się w grodzisku mazowieckim , jeżeli jesteś zainteresowany motocrossem ,możemy się dogadać co do wypożyczenia sprzętu pozdrawiam Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer1100 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Właśnie chciałbym se w lato pojeżdzić bo jestem zapaleńcem cross/enduro a nie mam funduszy na swój motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 no to jeżeli jesteś zainteresowany to możesz spróbować u nas motocrossu/enduro więc napisz do mnie na priv to powiem ci mniej więcej co i jak Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaki Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Wprawdzie tam też nie ma wypożyczalni, ale to najlepszy tor koło Warszawy. Mianowicie poligon wojskowy koło Wesołej. Cytuj Volksdeutsche – określenie stosowane w pierwszej połowie XX wieku wobec osób pochodzenia niemieckiego, niezamieszkujących Niemiec, którzy nie posiadali niemieckiego ani austriackiego obywatelstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer1100 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tyle,że ja mam zero doświadczenia będziecie mieli jakieś sprzęty w miarę do ogarnięcia dla początkującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McPerry Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 tak jeżeli zdecydujesz się na szkolenie/lekcje jazdy motocrossu to coś sie dla ciebie znajdzie pozdrawiam Cytuj zapraszam serwis motocyklowy www.motor-garage.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 20 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 nie wiem ile dla ciebie znaczy ,,dużo'' ale może warto kupić jakiegoś swojego ,,rupiecia'' ?? za 2 tys zł jest spory wybór..... nie wiem jak kształtuje sie godzina za wypożyczenie crossa, ale w przypadku quadów, wpłacasz kaucje 1000zł albo więcej i godzina 120-200zł kosztuje, w godzinę sie nie najeździsz..... wsiadanie na własną rękę, na torze mx na setę czy ćwiarę, bez zbroji i instruktażu nie mając żadnych podstaw ani doświadczenia to samobójstwo.. z kolei godzina z doświadczonym instruktorem, w pełnej zbroi, kosztuje zapewne niemało, a i w godzine niewiele sie nauczysz... dla mnie lepiej byłoby kupić sobie jakiegoś pierdopęda typu dt 80, mtx 80 czy inne, nawet 50 enduro typu senda, bardzo szybko sie zwróci w postaci frajdy, i oszczędności, bo takie coś pali niewiele, mało sie psuje jak stwierdzisz że ,,czujesz zajawkę'' to bardziej zaangażujesz sie w ten sport i kupisz lepszy sprżęt itd jak stwierdzisz że nie kreci cie to to sprzedasz pierdopęda a przy dobrych wiatrach jeszcze zarobisz..... chyba że masz jakieś skrajnie niesprzyjające warunki typu starzy nie trawią moto, mieszkasz w bloku i nie masz gdzie trzymać czy coś no to ok szukaj wypożyczalni.... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer1100 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 Właśnie to,że starzy nie trawią moto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gixer1100 Opublikowano 26 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2010 tak jeżeli zdecydujesz się na szkolenie/lekcje jazdy motocrossu to coś sie dla ciebie znajdzie pozdrawiam Jakie macie sprzęty do nauki i ile się płaci czy wypożyczacie również buzer i kask? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekal Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Witam Ja szukam kogoś z Józefosławia lub okolic, kto pomógłby mi wejść w tajniki jazdy Enduro.Właśnie się przesiadłem z Szosy, pierwsze jazdy mam za sobą w Józku, ale nie wiem gdzie co i jak.A i braki techniczne ogromne. Do lasu Kabackiego nie chcę wjeżdżać bo ludzie od razu na pały dzwonia ( sprawdziłem last weekend :-)) Pozdrawiam Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukit2die4 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 jest taka szkółka w ktrórej można wyporzyczyć crossówke maja tor w wolicy za jankami koło maximusa tu masz nr tel 666-866-656. wyporzyczysz sprzet i do tego chłopaki doradza ci jak latac po torze- szkółka paramoto [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 (edytowane) dokładnie, zajrzyj na paramoto.pl - pobierzesz lekcje, dostaniesz cały sprzęt i nauczą Cię czegoś. polecam!ops, nie przeczytałem daty :P Edytowane 3 Lutego 2013 przez Adel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmmmm111 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Wiem że temat stary, ale coś mogło sie zmienić:) Czy ktoś coś wie gdzie można w okolicy Warszawy wypożyczyć crossa ( kiedyś wiem że było kilka takich miejsc) i chodzi o wypożycznie a nie kursy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi