qurim Opublikowano 25 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Ten o którym ja piszę został kiedyś skradziony. Suzuki 400-tka. A te GB to nie wiem co i jak. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_W Opublikowano 25 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 (edytowane) sorry, źle cie zrozumiałem Edytowane 25 Grudnia 2010 przez tumala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 27 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 ponieważ uwielbiam junaki, to mój projekt (nie licząc kilku szczegółów) będzie bardzo podobny do tego następcy "rekordowego junaka" http://www.caferacer.com.pl/wp-content/upl...oto-rts2-81.gif swoją drogą to ciekawy pomysł na ożywienie historii, P.S ma ktoś zbędny zbiornik do junaka? Ciekay pomysl z tym junakiem ale pamietaj , ze junaki maja moc,,( mialy przed 20 laty) ale nie mialy przyspieszenia ( ja tego bym przyspieszeniem nie nazwal - mialem jednego ) ja bym zaczol na poczatek moze rame od junaka a silnik od jakiej 250ki japonca. aa i foto posle Ci jutro .. "zwloki " stoja 16km od miejsca gdzie mieszkam , musze je sfotografofac i zrobie to jutro i jutro posle Ci na maila :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi