Ryjek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Może ktoś z was ma zbyt miękkie zawieszenie u siebie w exc, i miałby ochotę zamienić się ze mną. Mój zawias jest za twardy jak dla mnie i regulacja już nic nie pomaga, pozostaje mi wymiana sprężyn lub całych lag. Lagi swiężo po zmianie oleju i uszczelniaczy, jak ktoś chętny to proszę pisać. Ja waże około 70 kilo, lagi seryjny numer 1418X737 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghollum Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Może ktoś z was ma zbyt miękkie zawieszenie u siebie w exc, i miałby ochotę zamienić się ze mną. Mój zawias jest za twardy jak dla mnie i regulacja już nic nie pomaga, pozostaje mi wymiana sprężyn lub całych lag. Lagi swiężo po zmianie oleju i uszczelniaczy, jak ktoś chętny to proszę pisać. Ja waże około 70 kilo, lagi seryjny numer 1418X737 Obwaiam się że marne szanse :wink: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fxrider Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 W.g. instrukcji to seryjnie powinieneś mieć akurat idealnie dobraną sprężynę do wagi: http://duke.uw.hu/KTM-racing/KTM4R/KTM%202...sbok%202003.pdf Ew. przepatrz po numerach katalogowych, jest spora szansa, że od nowszych LC4 (WP 48) będzie pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi