MOC Opublikowano 21 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Granat dobrze mowi i dac mu wodki :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kk8590 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Każda wypowiedź jest dobra:) powiem tak nie miałem pojęcia o "STAR 266" byłem laikiem, a teraz sam zmieniam uszczelke pod głowicą i ustawiam zawory, a o napędach juz nie wspomne:):) jeżdże takim w pracy i to jest dopiero "wariat" do roboty. Ale przy pomocy znajomych i ludzi którzy chca pomóc to sie nauczyłem o nim bardzo dużo:)jak jest dobrze ustawiony to przyjemnosc jazdy w terenie jest ogromna:) myśle ze 2 latka starczy by poznać takiego "RUSKA" i bez problemu go reanimować:):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 tylko ze majac stara 266 i ruska doba liczaca 24h to moze byc za malo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kk8590 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 tylko ze majac stara 266 i ruska doba liczaca 24h to moze byc za malo :) Masz racje ale tydzień ma 7 "dup"haha a miesiac jeszcze wiecej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi