Robas Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Jako, że do wiosny jeszcze daleko, chciałbym zaproponować abyśmy w tym temacie podzielili się tytułami publikacji o tematyce podróżniczej. Najlepiej turystyki motocyklowej, ale myślę, że inne ciekawe pozycje również godne są polecenia... Książki jak i filmy. Ze swojej strony na początek polecam: 1. Wielka wyprawa Ewan McGregor & Charley Boorman przeżycia dwóch znanych aktorów z podróży dookoła świata w 2004 r. cena na allegro 37 zł dostępny również film na DVD swojego czasu emitowany był w telewizji. komercha ale warto 2. Wielka wyprawa na południe Ewan McGregor & Charley Boorman podróż przez Afrykę cena na allegro 37 zł 3. 126 dni na kanapie Tomasz Gorazdowski motocyklem dookoła świata uczestnicy wyprawy to dziennikarze radiowej 3 jeszcze nie przeczytałem ale zapowiada się ciekawie nowość,dużo zdjęć, informacji i świetny kredowy papier na allegro 40 zł przyjemnego czytania! :crossy: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fazzi Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 4." Kobieta na motocyklu" Anna Jackowska cana 32 zl samotna wyprawa do Syrii i Jordanii ( bez konwoju terenowek,zabezpiecznia logistycznego, ochrony i kucharza jak Panowie z Anglii :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 4." Kobieta na motocyklu" Anna Jackowska cana 32 zl samotna wyprawa do Syrii i Jordanii ( bez konwoju terenowek,zabezpiecznia logistycznego, ochrony i kucharza jak Panowie z Anglii :biggrin: ) odważna dziewczyna :lalag: z tym, że czasami przynudza tak samo jak Angole... niedawno wróciła z drugiej wycieczki... coś mało wpisów :) ostatnio słyszałem w telewizji, że statystyczny Polak czyta 45 stron książki rocznie... :icon_eek: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żunio Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Była gościem w TVN Turbo u Damiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 11 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Była gościem w TVN Turbo u Damiana przeoczyłem :icon_eek: Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jeśli ktos się nudzi polecam ksiązkę drogi, którą właśnie czytam Radek Biczak " Zielone wzgórza Ułan Bator " trójka kumpl wyrusza z Polski przez Rosję do Mongolii starą ładą , pełna humoru opowieść, wciąga jak dobra sensacja, może też naświetlić tamtejsze klimaty i patenty dla planujacych tam eskapadę , kupiłem w Empiku za 29 pln, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 (edytowane) jeśli ktos się nudzi polecam ksiązkę drogi, którą właśnie czytam Radek Biczak " Zielone wzgórza Ułan Bator " trójka kumpl wyrusza z Polski przez Rosję do Mongolii starą ładą , pełna humoru opowieść, wciąga jak dobra sensacja, może też naświetlić tamtejsze klimaty i patenty dla planujacych tam eskapadę , kupiłem w Empiku za 29 pln, też ja niedawno przerabiałem :) humorzasta jest i dobrze się czyta ale jestem ciekaw czy przyznasz mi rację, że końcówka jest zupełnie niepodobna do reszty, jakby pisana na kolanie...? widzę, że jeden post zniknął w związku z syndromem 28.12.2010-02.01.2011 więc powtarzam tytuł: MÓJ KUMPEL HARLEY Wojciech Echilczuk , Tomasz Szczerbicki Książka opisuje historię motocykli Harley-Davidson w Polsce. Początki ruchu klubowego - HDC '68. Ludzie, motocykle, imprezy, klimaty... Edytowane 7 Stycznia 2011 przez Robas Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 fakt Robas koniec jakby " na skróty " ale ogólnie dobrze sie czytało, myślę że to dobry pomysł by jak autor na wschód wybrać się właśnie ładą, czuć wtedy ten kimat póki co czytam teraz " 126 dni na kanapie "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robas Opublikowano 5 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 "Długa wycieczka" Artur Zawodny facet opisuje swoje życie, które było jedną wielką podróżą trochę motocyklem, trochę jachtem bardzo ciekawa i dużo zdjęć Cytuj WWW.WGM.NET.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi