Magik Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 witam, kupilem sobie rekawiczki rozmiar S, i pasuja idealnie, niestety na prawej rece rekawiczka jest obcisla na kostkach. W sumie jezdzilem juz tak troche no i tam bardzo zle nie jest, ale jak pojezdzi sie wiecej niz 1h to juz czuc i musze sciagac reke i ruszac dlonia. Ma ktos pomysl jak delikatnie rozciagnac? Nie wiem jakies sposoby wlozenie do wody czy cos? Wiem, ze najlepszym sposobem bedzie po prostu czeste uzywanie ich, ale moze ktos ma jakis patent? pozdr. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurbassteck Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Możesz namoczyć rękawiczki denaturatem i nałożyć część nadgarstkową na kopyto (taki wzornik np z drewna), następnie poczekać aż wyschnie i będziesz miał rozciągnięte. Cytuj www.jerzysowajr.weebly.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 9 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2010 Rękawiczki skórzane? Jeżeli nasączysz je woskiem do skóry powinny stać się bardziej miękkie i podatne na pasowanie. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 dobrze namocz, patent z kopytkiem do butów tez niezły. Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 10 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 bardziej wydaje mi sie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byloby poddanie sie operacji plastycznej prawej badz innej neipasujacej dłoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 no bardzo smieszne marne prowokacje Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 13 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2010 (edytowane) witam, kupilem sobie rekawiczki rozmiar S, i pasuja idealnie, niestety na prawej rece rekawiczka jest obcisla na kostkach. W sumie jezdzilem juz tak troche no i tam bardzo zle nie jest, ale jak pojezdzi sie wiecej niz 1h to juz czuc i musze sciagac reke i ruszac dlonia. Ma ktos pomysl jak delikatnie rozciagnac? Nie wiem jakies sposoby wlozenie do wody czy cos? Wiem, ze najlepszym sposobem bedzie po prostu czeste uzywanie ich, ale moze ktos ma jakis patent? pozdr. Ja bym kupił rozmiar M.... :bigrazz:. Swoją drogą - piszesz, że pasują idealnie a następnie, że rękawiczka jest obcisła..... jedno zaprzecza drugiemu ;) Pasuje idealnie = nic nie uciska! Jeśli musisz ściągać bo uciska to nie jest źle, tylko BARDZO źle. Edytowane 13 Grudnia 2010 przez RaY Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no lewa jest zajebicho prawa uciska a z tym postem moim wyzej no coz moze maslo maslane ale kazdy wie o co chodzi przeciez i problem glowny tez rozumie Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 no lewa jest zajebicho prawa uciska Albo masz 2 różne rękawice albo 2 różne ręce :biggrin: Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 14 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 zawsze mogli jakos tam mocniej scisnac przy szyciu itd. Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robert73 Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 najlepiej bylo wymienic na inna pare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 zawsze mogli jakos tam mocniej scisnac przy szyciu itd. Sporo rękawic sprzedałem, sporo testowałem. Dainese, Alpinestars, Berik, Arlen... nic takiego nie miało miejsca.... Sam śmigam w Beriku 3 sezon i nic nigdy nie uciskało. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 Ja myślę że po 1000 km się ułożą i odpowiednio rozciągną. Tez kiedyśmiałem utike która pasowała idealnie w sklepie , a przy rekach na kierownicy wentylacja mnie uciskała, ale po kilku stówkach się spasowały. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_JA Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Ja też miałem problem, w ogóle juz przy przymierzaniu albo za duże albo za małe. W końcu trochę zrezygnowany pytam o takie których nie przymierzałem. Pani powiedziała że te to nikomu nie pasują. Okazały się idealne :D. Wracając do tematu: to na początku protektory na kostkach mnie uciskały, po pierwszych jazdach wręcz mnie bolały palce. Już chciałem sie ich pozbyć, ale zrobiło się trochę cieplej w kwietniu a przez to skóra bardziej elastyczna i ułożyły się idealnie. Teraz zimno to może pisz w nich na klawiaturze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AbiV Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 bardziej wydaje mi sie ze rozsadniejszym rozwiazaniem byloby poddanie sie operacji plastycznej prawej badz innej neipasujacej dłoni siemka idac waszym tokiem myslenia .. zapomnieliscie napisac ze mozna wyciac dziury w miejscach gdzie uciskaja... ghihi matoda z dynaturatem sprawdza sie , sam kiedys jej uzylem :) pozdro AbiV ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi