marwin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mam pytanko rozebrałem sprzęgło wymieniłem uszkodzony kosz i została mi płaska sprężyna o średnicy przekładki tarcz taki pierścień sprężynujący i nie mogę sobie przypomnieć gdzie on był założony. Jak ktoś może to proszę o podpowiedz. Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Powinieneś napisać model i rocznik, to by pomogło ludziom potrafiącym korzystać z Google którzy by zechcieli rozwiązać Twój problem. :banghead: Bikebandit.com i tam szukaj katalogu części do tego moto. Na rysunku będzie kolejność części. Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mam pytanko rozebrałem sprzęgło wymieniłem uszkodzony kosz i została mi płaska sprężyna o średnicy przekładki tarcz taki pierścień sprężynujący i nie mogę sobie przypomnieć gdzie on był założony. Jak ktoś może to proszę o podpowiedz. "SPRING, CLUTCH BOSS" + gumowy oring jest wkładany jako pierwszy na zabierak sprzęgła wraz z jedyną wąską tarczą sprzęgłową. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marwin Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No i masz rację faktycznie jedna tarcza jest węższa od środka i tam wchodzi pierścień, dzięki za pomoc. Cytuj coś w życiu trzeba kochać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość swirzy82 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 No i masz rację faktycznie jedna tarcza jest węższa od środka i tam wchodzi pierścień, dzięki za pomoc. tylko tarcz nie pomyl 2 co pracują po wewnetrznych stronach inny korek mają a podkładka sprzeąynujaca to jak kolega wyzej napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi