zibik Opublikowano 2 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2005 A ja mam pytanie z innej beczki.Szukam użytkowników Fazera 1000.Chcę się dowiedzieć jak najwięcej o tym moto.Jeżeli ktoś coś mi podpowie to dzięki z góry.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 4 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2005 chętnie,możemy się spotkać w sobotę lub niedzielę (chociażby pod kolumną-o ile ci pasi) posłuchamy ,popatrzymy(ksenonki)sam mam ochotę trochę poprawić swojego fazerka.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek.o Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 W Sobotę o ile pogoda pozwoli lecę na mazurki. A w Niedzielę oki. Jeśli nie będzie padało to ok.18-tej ? Mogę podjechać. Jak by co napisz na mail do mnie to podam Ci nr. telefonu do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_t Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam wszystkich fazerków!!!Ja posiadam fz6 N 2004r.Moim zdaniem jest to najladniejszy motocykl z posrod banditkow' date='chornecikow,sv suzuki itp.klasy 600.No i osiagi tez ma niezle 8) POZDROWIONKA DLA WSZYSTKICH!!![/quote'] A powiedz jak jest przy większych prędkościach bez owiewki? Bo że jest przepiękny to się absolutnie zgadzam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlado76 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 cześć ja mam fazera i jest rewelacyjny. kupiłem w listopadzie 2004 , rocznik 2000.mam kopniaka na punkcie mojego moto.nie jest to pierwszy mój sprzęt ale coś czuję ze następny za pare lat też będzie fazer.mało pali 5-6l , osiągi bardzo zadawalające jak na moto nie sportowe (3,3 do setki i 230 km/h - wystarczy w zupełności),wygodna pozycja kierowcy i plecaczka,motocykl lekki i zwrotny.polecam każdemu.jest świetny.podobno niezniszczalny.przekonam się.zrobiłem na nim ok 5 tyś - łącznie ma teraz 45 tyś. mankament poważny to: króćce gaźnikowe-są z materiału , któłry parcieje po 4 latach użytkowania i co gorsza nie ma zamienników. cena kompletu to 150 euro u dealera yamahy.jeśli ktoś kupuje fazera niech na to zwróci uwagę, ja właśnie przechodzę ten problem ale cóż-trzeba kupić i tyle. ogólnie - fazer to swietne moto i do pośmigania po mieście i do dalekich wypraw. [ Dopisane: 24-06-2005, 10:24 ]też się wpisuję. pozdrawiam z gdyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 mankament poważny to: króćce gaźnikowe-są z materiału ' date=' któłry parcieje po 4 latach użytkowania i co gorsza nie ma zamienników. cena kompletu to 150 euro u dealera yamahy.jeśli ktoś kupuje fazera niech na to zwróci uwagę, ja właśnie przechodzę ten problem ale cóż-trzeba kupić i tyle.[/quote'] zgadza się fazer to megamoto, miałem mojego z 80 000 km przebiegu i grał dobrze. króćce nie parcieją tylko pękają z wibracji (taka widocznie wada materiałowa), to nieprawda, że nie ma zamienników! daleko nie trzeba szukać bo w Louisie są za 99,95 EUR pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlado76 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 crazy_chris dzięx chris.miałeś rację.króćce są do zdobycia i dzięki Tobie jestem ok 200 do przodu;-)...jak będzie kiedyś sposobność-stawiam piwko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 crazy_chris dzięx chris.miałeś rację.króćce są do zdobycia i dzięki Tobie jestem ok 200 do przodu;-)...jak będzie kiedyś sposobność-stawiam piwko. pozdrawiam hehe nie ma sprawy :) wymieniasz je sam czy odstawiasz do serwisu? acha' date=' jeszcze jedno, jeżeli nie ma Ci kto kupić tego w Louisie to zamów tu http://sklepmotocyklowy.pl/ mają części Louisa w cenach katalogowych. pozdr P.S. zakładasz króćce sam czy dajesz do serwisu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlado76 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 spoko , mam dobrego kumpla, który potrafi dużo zrobić przy moto.on mi wymieni...ja raczej nie bardzo - jestem a'chętny i a'techniczny.a króćce też wiem już gdzie kupić . pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zurek1976 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 HEJ!Miło poczytać Wasze posty o Fazerkach :notworthy:Od wczoraj stałem się szczęsliwym posiadaczem takiegoż motorku '99. Spełniłem marzenie, jestem zachwycony poręcznością, lekkością prowadzenia (przesiadka z GS500) i osiągami :notworthy: Sprawa króćców... U mnie też popękane. I też stoje piwo za radę z Louis'em ;-) Pozdrawiam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlado76 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 cześć kolu.gratuluję nabytku.fazer jest super.miłego śmigania.króćce już nabyłem i nie wiem tylko czy wymienić już czy czekać aż sie sypnął stare.wróciłem z dalszej trasy (praga) więc jakaś katastrofa daleko od domu z króćami mi nie grozi. zmieniając temat: do wszystkich , którzy to przeczytają... jeździjcie spokojniej.ja zawsze lubie trochu szybciej.ale coś co mi narobio w głowie troche to wypadek z gdyni.koleś wjechał w auto które wyjechało z podporządkowanej.moto jechało dosyć szybko...ale to co sie musiało dziać z kierowcą i pasażerką to rzeź. - koleś swoim podbrzuszem (nie napiszę że konkretnie o jajka mi chodzi i o ptaka) wyrwał bak , jego miednica została rozerwana a panienka leżała 20 metrów za motorem...I TO MI WŁAŚNIE TROCHE PO GŁOWIE CHODZI I STRACH NAPĘDZA.ALE SIE ROZPISAŁEM NA TEMAT...A miało być o miłym i cudnym fazerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2005 króćce już nabyłem i nie wiem tylko czy wymienić już czy czekać aż sie sypnął stare.wróciłem z dalszej trasy (praga) więc jakaś katastrofa daleko od domu z króćami mi nie grozi. jak już masz króćce to po co czekać z wymianą. Zdążysz moto sprzedać zanim znowu nawalą a po co masz ryzykować awarię teraz, lepiej śmigać na wyszykowanym gracie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 moje malenstwo jest z 99 i jak narazie króćce sie trzymaja ;) tzn widac nanich slady lekkiego popekania, ale jak narazie to ino zahcwalac tego fazerka, nawet mojej kobiecie sie podoba, a dokładniej mowi ze z tyłu wygodnie, nawet spać sie da :evil: :( ;) ale co do samego fazerka, ten motocykl prowadzi sie poprostu bajecznie :P :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 widac nanich slady lekkiego popekania jeżeli rzeczywiście pęknięcia są niewielkie to nie masz się co martwić, króćce są z naprawdę gruuubej gumy mam propozycję, może każdy wrzuci zdjęcie swojego moto do tego tematu przy pomocy ImageShack? Ja pierwszy... a tu widok na nowy wydech Streetfighter (otwarty), dźwięk dużo "bogatszy" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEM Opublikowano 4 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2005 może każdy wrzuci zdjęcie swojego moto do tego tematu przy pomocy ImageShack? ale jak sie to robi???? qźwa, ja nie umiem :/ moze jakies instrukcje??? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi